12 / 08 / 2024

korna sesi

korna sesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı trafikte yaşanan gürültü kirliliğini önlemek için proje geliştirdi. Gereksiz çalınan korna sesleri, hem trafikteki sürücüleri, hem de çevre de ki insanları rahatsız edici bir noktaya ulaştı...

Ünlü ekonomist açıkladı: Temmuz'da ev sahibi ve kiracı arasında kopacak kavganın sesi Fizan'dan duyulacak!

Ev sahibi kiracı kavgaları giderek daha da içinden çıkılmaz bir hal alırken, ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan da çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Yeşilada yaptığı açıklamada Temmuz'da ev sahibi ve kiracı arasında kopacak kavganın sesinin Fizan'dan duyulacağını söyledi.

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!

Geçtiğimiz hafta, iPhone fiyatlarının zamlandı ve tüm vatandaşlar sarsıldı. iPhone 12 modelleri, CarrefourSA mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Zam sesi yükselirken, burada indirim fırsatı sizi bekliyor! Sakın kaçırmayın!.. İşte fiyatlar...

Grundig 43 GGU 7900 B LED TV ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Android işletim sistemine sahip Grundig 43 GGU 7900 B LED TV, 4K Ultra HD teknolojisi ile mükemmel renk ve görüntü kalitesi sağlar. Dolby digital ile sesi ideal bir şekilde yansıtır. Peki, Grundig 43 inç android TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar... 

ÖTV bekleyenlerin sesi duyuldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müjde!

ÖTV indirimin gelmesini bekleyen vatandaşa müjde! AK Parti konuya dair hazırlıklara başlamayı planlıyor. Peki ÖTV ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin bugün yayımlamış olduğu açıklamaya göre; İngiltere’de enflasyon, tüm beklentileri aşarak temmuz ayında % 10, 1’e çıktı. Bu şekilde 40 yıl sonra ilk kez enflasyon çift haneleri görmüş oldu. İşte detaylar…

Altın yatırımcıları tetikte! Hazır olun ve bekleyin, altının sesi gelmeye başladı! Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak ediyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevaplarını merak eden yatırımcılar tetikte bekliyor. Peki altın bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? Yatırımcılar hazır olun!

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Coşkun Sabah: 80'li yıllardan beri hep gayrimenkul aldım, arsa almam gerekirdi!

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah, "80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu" dedi...

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Yıldız Tilbe evinde klip çekti!

Pop müziğin güçlü sesi Yıldız Tilbe, Kış Gülleri albümündeki Dağıldım Biraz şarkısına evinde klip çekti. İşte Yıldız Tilbe'nin evinden kareler...

Murat Boz, 20 Nisan'da İstmarina AVM'de!

Kartal’da denize nazır konumuyla kapalı alan konforunu ve açık alan ferahlığını aynı anda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, 20 Nisan Cuma günü Türk pop müziğinin güçlü sesi Murat Boz’u ağırlayacak.

KONUTDER konut üretiminin sürdürülebilirliği için çalışacak!

Türkiye ekonomisine yılda yaklaşık 5 milyar dolarlık katma değer sağlayan KONUTDER, sektörün sesi olmayı sürdürüyor. KONUTDER, bayrak değişiminin ardından yeni yol haritasıyla sektördeki sorunları çözmeyi hedefliyor.

korna sesi Haberi

korna sesi

Kavşaklara lüzumsuz yere korna çalınmamasına dair uyarı levhaları asılarak gürültü kirliliğinin önüne geçilecek. Pilot il olarak Gaziantep de uygulanacak proje yurt geneline yaygınlaştırılacak.


Gereksiz çalınan korna sesleri, hem trafikteki sürücüleri, hem de çevre de ki insanları rahatsız edici bir noktaya ulaştı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı trafikte artan gürültü kirliliğini önlemek için harekete geçti. Gaziantep de uygulanıp Türkiye geneline yaygınlaştırılacak proje ile Trafikte yaşanan gürültü azalacak.


Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, proje kapsamında Gaziantep ilinin ana caddeleri üzerine lüzumsuz yere korna çalınmamasına dair uyarı levhaları asacak.


Gaziantep de 162 adet ışıklı kavşak ve 500 civarında ışıksız kavşak noktasına “Korna Çalmakla Trafik Açılmaz, Yaşlıların Huzurunu bozma, Gereksiz korna çalma, Sarı Işık Yanar Yanmaz Korna Çalınmaz” gibi uyarı levhaları asılacak.


Ayrıca hazırlanacak el ilanları ile vatandaşların...