27 / 04 / 2024

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

Koronavirüs salgını sonrası binalarda değişim başladı!

Tüm dünyayı etkileyen koronovirüs yaşam standartlarını bir hayli etkilerden bu değişim kuşkusuz binalarda yaşandı. Bu dönemde okullarda kullanabilir alanlar ve doğal havalandırma gibi özellikler aranmaya başladı.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Yeni konutlara iş yaşam alanları da eklenmeli!

SAV Mimarlık kurucusu mimar Sasan Samadian, koronavirüs salgınının iş ve ev yaşantısını birleştiğini dile getirerek yeni inşa edilecek konutlarda iş için de alanların eklenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl değiştirdi?

Move İç Mimarlık AŞ Kurucusu Barış Küpçü, koronavirüsün ev sahiplerinin yaşam tercihlerinde değişiklik yarattığını dile getirdi. 

Koronavirüs ev planlarını değiştirdi!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yaşam alışkanlıklarını farklı bir boyuta taşıdı. İç Mimar Hakan Cengiz daha sterlin ve izole bir yaşam için neler yapılabileceğiyle ilgili öngörülerini paylaştı....

Ortak yaşam alanları, konut sahipleri için tehdit mi?

Büyük şehirlerde yaşamanın maliyeti her geçen gün hızla artıyor. Ortak paylaşımlı yaşam alanlarının bu sorunu çözmesi planlanıyor. Ortak konut konsepti

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi Haberi

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi


Covid-19 salgını, yaşadığımız mekanların hayatımızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu gösterdi.  Evlerimiz ihtiyaçtan çıkıp yaşam alanlarımız haline geldi.

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs salgının yaşam alanlarına ne gibi bir etkisi olduğunu şu sözlerle dile getirdi:  ''Pandemiden önce evler bir yaşam alanı olarak değil sadece ihtiyaç olarak görülüyordu. Şu süreçte ise evler en güvenli yaşam alanları haline geldi. Evlerimiz vakit geçirebileceğimiz sosyal bir mekan olabilirken aynı zaman da da işimizi yapabileceğimiz işyerleri haline geldi. İş yerleri, kafeler, lokantalar, spor salonları, hepsi evimize taşındı. Evlerdeki alanların çeşitliliği arttıkça ihtiyaçlardaki çeşitlilik de arttı. İnsanların evleri için tercih ettiği en önemli eşyalar arasında  ilk sırada koltuk takımları geliyor. Televizyon ve film izlerken kendinizi sinema salonundaki koltuklar kadar...