20 / 05 / 2024

Köşebaşı restoran

Köşebaşı restoran

Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da 30'dan fazla restoranı olan Köşebaşı, 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmaya hedefliyor. Yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütülüyor.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

 İrfan Temel, tarihi Feraye Köşkü'nü restoran yaptı!

İlk restoranını 2013'te İrfan Usta ismiyle açan İrfan Temel Bulgurlu'da bulunan tarihi Feraye Köşkü'nü Bayram Aydınalp isimli iş insanından 10 yıllığına kiralamış...

Anadolu Kavağı'nda 8.1 milyon TL'ye icradan satılık balık restoranı!

Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Anadolu Kavağı Mahallesi, 399 ada 3-4 parselde yer alan 4 katlı balık restoranını 8 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cem Tolga Işık tarafından kuruldu.

UTS Uras Turizm Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

UTS Uras Turizm Seyahat Gayremenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kafiye Başkurt tarafından kuruldu.

Konya'da 2.9 milyon TL'ye satılık teraslı restoran!

Konya İli Meram Belediyesi, Büyükkovanağzı mahallesinde yer alan teraslı restoranı 2 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Köşebaşı restoran Haberi

Köşebaşı restoran

BUGÜN kaliteli kebap konusunda tanınan bir marka haline gelen Köşebaşı'nın ilk restoranı 1995 yılında İstanbul Levent'te açıldı. Halen yedi ülkede toplam 30'dan fazla şubesi bulunuyor. Bu şubeler Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da bulunuyor. Şirket önümüzdeki 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 


Köşebaşı'nın iki çalışma modeli bulunuyor. Bunlardan biri, restoran diğeri özellikle AVM'ler için düşünülen 'express' sistemi. Restoran için ortalama 200-300, express için ise (bulunduğu yere bağlı olarak) 75-100 metrekare bir alan gerekiyor. 


Köşebaşı yoğun franchise talebi alan bir firma. Şirket yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütüyor. Diğer yandan Suudi Arabistan ve Katar'da yeni şubeler açmaya hazırlanıyor. Ayrıca Güney Afrika ve Hindistan'da da yatırımcılarla görüşme halinde. Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin...