04 / 05 / 2024

Köşeçarşı fiyatları

Köşeçarşı fiyatları

Başvuruların tamamlandığı ve bugün satışa çıkan Köşeçarşı projesinin ihalesi saat 14:00'da yapılacak...

Köşeçarşı 5 yol 1 köşe 'de son 5 gün! 370 bin TL'ye!

Köşeçarşı, 5 yol 1 köşe sloganıyla satışa çıkıyor. Projede başvurular için son gün 5 Nisan...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Akaryakıt fiyatlarından ters köşe! Motorin fiyatlarında şok zam! İşte 18 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Araç sahipleri, benzin bugün ne kadar oldu? Motorine indirim gelecek mi? sorularına bugün de yanıt arıyor. İşte 18 Mayıs Perşembe güncel benzin ve motorin fiyatları!

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Demir fiyatlarına çılgın zam geldi. Yer yerinden oynadı. Demir fiyatları ne kadar oldu?  9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Çiftçiler ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı! Ayçiçeği fiyatları ne kadar? Borsalarda yağlık ayçiçek kaç TL? 

Sağanaklar sebebiyle çamur olan tarlalara bir süre giremeyen çiftçiler, yağışların azalması ve sıcaklıkların yükselmesiyle ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı. Peki ayçiçeği fiyatları hangi borsada bugün kaç TL oldu?  

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Köşeçarşı fiyatları Haberi

Köşeçarşı fiyatları

Mavera Başakşehir'in ticari üniteleri Köşeçarşı adıyla satışa sunuluyor. Makro İnşaat'ın Başakşehir'de hayat geçirdiği projede başvurular sona erdi. Bugün satışa çıkan projenin saat 14:00'da ihalesi var. Proje içerisinde dükkanlar, süpermarket, mağazalar ve büyük mağazalar bulunuyor. 


İhaleye katılabilmek için müşterilerin önce 50 TL karşılığında şartname alması ve daha sonra geçici teminat bedelini ödemesi gerekiyor. Geçici teminat bedelini ödemeyenler ihaleye katılım sağlayamıyor. Geçici teminat bedelini yatırmamış olanlar ihaleye katılmak için banka haricinde bugün saat 14:00'a kadar geçici teminat bedelini yatırıp, ihaleye katılım sağlayabiliyor. İhale Başakşehir Belediyesi'nin Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera satış ofisinde yapılacak.


Köşeçarşı ödeme planı;

Projede banka kredisi ile ya da peşin ödeme ile konut sahibi olmak mümkün. Toplam bedelin yüzde 50'lik kısmı banka kredisi ile veya peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel 15...