19 / 07 / 2024

köşkte çalışanlar

köşkte çalışanlar

İstanbul’da Boğaz’ın muhteşem görüntüsünü hiçbir şeye değişmeyen şirketlerin sayısı artıyor. Şu anda köşkleri veya yalıları mesken tutanların sayısı 10’u bulmuyorsa, bunun en önemli nedeni metrekare sorunu ve koruma altında oldukları

Türk Hava Yolları çalışanlarının zam oranını açıkladı!

Aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra Türk Hava Yolları çalışanlarının da zam oranı belli olduğu kaydedildi. Altı aylık enflasyon oranlarının açıklanmasıyla Türk Hava Yolları (THY) çalışanlarının da zam oranı açıklandı.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geçtiğimiz iki yılda asgari ücrete iki defa zam yapıldı. Bu sene ara zam olmayacağı sık sık dile getirilirken, çalışanların artış beklentisi devam ediyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 

Kamu çalışanlarına kira yardımı ne zaman yapılacak?

Son dönemde artan kiralardan sonra kamu çalışanları uygun fiyata kiralık ev bulmakta zorlanıyor. Bu noktada memurlar 2024 yılında devletten kira desteği bekliyor. 

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Özel sektör çalışanlarına son dakika müjdesi! Ocak'tan sonra o ödeme tam 35 bin 108 TL'ye yükselecek!

Özel sektör çalışanlarına ödenecek kıdem tazminatı resmen artıyor. Peki kıdem tazminatı tavanındaki artış hangi çalışanları etkileyecek? İşte ayrıntılar... 

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu zam oranı hiç kimseyi memnun etmeyecek

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Uzmanlar özel sektör çalışanlarına yapılacak zamla ilgili tahminlerini açıklayarak oran paylaştı.

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Özel sektör çalışanları merakla bekliyor! Ara zam oranı netleşiyor

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Özel sektör çalışanlarına da zam detayları da belli oluyor. Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran tahmini yaptı. İşte tüm detaylar...

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

köşkte çalışanlar Haberi

köşkte çalışanlar


İstanbul’un en önemli simgelerinden biri eşsiz Boğaz’ıysa, diğeri de onsuz düşünülemeyecek, yalıları ve köşkleridir. Her birinin geçmişi birkaç asra dayanan ve yapıldıkları dönemin ileri gelenlerinin kullandığı bu köşk ve konakların günümüzde büyük otel olarak kullanılması yeni bir durum değil. Fakat bu mekanlar sayıları az da olsa artık bazı şirketlerin merkez ofisi olarak da hizmet veriyor. Boğaz’ın tarihi köşk ve konaklarını merkez ofis olarak kullanan şirketler arasında en başta Nakkaştepe tesislerindeki Koç Holding sayılabilir kuşkusuz.


Bayraktar Holding’den Eren Holding’e Mesa Mesken’e, Borusan’dan Alarko ve Demsa Group’a kadar birçok holding ve grubun da Boğaz’ın en değerli bölgelerindeki mekanlarında mesai yürüttüklerini vurgulayalım.


Köşklerin ofis olarak kullanmanın ne kadar yaygın olduğunu ve köşklere şirketlerin ilgisini İstanbul Emlakçılar Odası Başkan Yardımcısı Nizamettin Aşı’ya soruyoruz. İstanbul'un tarihi...