29 / 04 / 2024

köylere gidecek hizmetler

köylere gidecek hizmetler

Başbakan Erdoğan, "İnanıyorum ki Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'ye yatırımlar arttıkça Trakya cazibesini çok daha artıracak, çok daha gelişmiş bir merkez haline gelecek. Trakya'nın tamamına, çok önemli hizmetler, eserler kazandırdık" dedi....

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. İşte 'Tekirdağ-İstanbul arası ve İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek' diyen Şengör'ün o açıklamaları...

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarih açıklandı!

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered yayımlamış olduğu son raporunda “kripto kışı”nın sona erdiğini belirtip, Bitcoin için 20 aylık tahminlerini de açıkladı. 

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel takı haline gelen Trabzon hasır setler işçiliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Binlerce kadının merak ettiği Trabzon hasır setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı. Fiyatları görenlerin aklı gidecek. Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Her 100 liralık borcun 48 lirası faize gidecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı resmi programa göre 2023 yılında ödenecek her 100 liralık borcun 52 lirası anaparaya, 48 lirası ise olduğu gibi faize gidecek.

Planya İç Mimarlık Ve Tasarım Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Planya İç Mimarlık Ve Tasarım Hizmetler Limited Çekmeköy’de  250  bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demirci tarafından kuruldu.

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı: Doğalgaz desteği verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım kapsamında ısınma desteği olarak doğalgaz ve kömür desteğinde bulunacak.

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi Bakırköy’de   100 binTL sermaye bedeli ile Nihat Tekin, Volkan Solmaz tarafından kuruldu.

köylere gidecek hizmetler Haberi

köylere gidecek hizmetler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İnanıyorum ki Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'ye yatırımlar arttıkça Trakya cazibesini çok daha artıracak, çok daha gelişmiş bir merkez haline gelecek. 11 yıllık süreçte bu şuurla, bu anlayışla hareket ettik. Trakya'nın tamamına, Kırklareli'ne, Tekirdağ'a, Edirne'ye çok büyük yatırımlar yaptık, çok önemli hizmetler, eserler kazandırdık" dedi. 


Başbakan Erdoğan, partisinin Tekirdağ İl Teşkilatı üyeleriyle Ramada Otel'deki yemekte bir araya geldi. 


Burada konuşan Erdoğan, bugün öğleden önce Kırklareli Pınarhisar'da, ardından Kırklareli merkezde, daha sonra da Lüleburgaz'da olduklarını belirterek, gerçekten muhteşem bir günü yaşadıklarını söyledi.


Oralarda coşkuya, heyecana tanık olduklarını, bir dönüşüm ve değişim talebi olduğunu bizzat gördüklerini kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:


"Çok büyük hizmet ve tesislerin açılışını gerçekleştirdik. Böylece bir gün içerisinde Kırklareli genelinde 2 milyar 696 milyon lira, yani eski rakamla...