19 / 05 / 2024

Köyümüz projesi fiyat

Köyümüz projesi fiyat

“Köyümüz” ve “Köyümüz Ankara” projelerinin çıkış noktaları; doğa. Konseptleri, doğadan ilham alınarak hazırlanan “Köyümüz” ve “Köyümüz Ankara” projeleri özellikle güvenlik sistemleri ve yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önceden iptal etmişti! İkizdere'deki kıyım için tekrar kollar sıvandı!

Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları yeniden sıvadı.

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Altın kolye, küpe, yüzük! Aradığınız yeni yıl hediyesi Elizi'de! Hemen bakın! Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Elizi, yeni yıla özel altın kolye, küpe, bileklik ve kolyelerin fiyat listesini açıkladı. Yeni yıl hediyesi için aradığınız tüm altın takılar burada! İşte Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Blue Diamond'da yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? Blue Diamond'da yarımtur pırlanta yüzükler kaç TL? 24 Kasım 2022 Blue Diamond yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat! İşte Blue Diamond pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat başladı. Blue Diamond'ta tüm pırlanta tektaş yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte Pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi.

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Köyümüz projesi fiyat Haberi

Köyümüz projesi fiyat


Doğacı İnşaat, iki projesi ile Ankaralılara yepyeni ve kesinlikle bildiklerimizden farklı bir yaşam vaat ediyor. “Köyümüz” ve “Köyümüz Ankara” projelerinin çıkış noktaları ise; doğa. Konseptleri, doğadan ilham alınarak hazırlanan projeler; özellikle güvenlik sistemleri ve yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.


KÖYÜMÜZ

Ankara Temelli’de bulunan ve şehir merkezine 35 dakika mesafede bulunan Köyümüz; 24 saat güvenlikli, spor alanları, çocuk parkı, yüzme havuzu, köy meydanı bulunan, içinde köpek ve kümes hayvanlarını besleyebilme imkanı olan, etrafı tamamen tel örgü ile çevrili, elektrik ve suyu bulunan 500 m2 kullanım alanlı bahçe içinde 97 adet ahşap evden oluşuyor.


Köyümüz Projesi konsept olarak doğal hayata, sakin ve huzurlu bir aile ortamına  dostlarla geçirilecek keyifli saatlere ortam hazırlamakla beraber Eskişehir yolu devamında bulunması sebebiyle oldukça karlı bir yatırım olmasıyla dikkat çekiyor....