18 / 05 / 2024

Kozaklıdaki termal oteller

Kozaklıdaki termal oteller

Sıcaklığı 98 dereceye ulaşan şifalı suları ile ünlü Kozaklı ilçesinin son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla 7 bin 500 yatak kapasitesine ulaştığı ve Türkiye'nin en büyük termal turizm merkezlerinden biri haline geldiği kaydedildi.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

TMSF, Lalezar Termal A.Ş.’ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Lalezar Termal A.Ş.'nin Erzurum'daki 5 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Oteller kışın hastaneye dönüşecek!

Yaz turizminin gözdesi 5 yıldızlı oteller, istenilen koşulları taşımaları halinde, kış sezonunda yaşlı bakımı, fizik tedavi ve rehabilitasyonla termal sağlık hizmetleri verebilecek..

The Ritz-Carlton 10 milyon dolara yenileniyor!

İstanbul'daki ünlü oteller arasında yer alan The Ritz-Carlton, 10 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenileniyor.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Nevşehir'de 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale, 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Aydın'daki kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı!

Aydın'da birçok inşaat projesine imza atan ve tamamlamadan onlarca projeyi yarım bırakıp ortadan kaybolan müteahhit Yalova'daki bir termal otelde yakalandı.

Nevşehir Kozaklı'da 88 odalı termal otel kiraya verilecek!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal otel ve arsasını satışa çıkardı.15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 20 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Ocak 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 30 Aralık'ta yapılmıştı.

Kozaklıdaki termal oteller Haberi

Kozaklıdaki termal oteller


Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Ramazan Bayramı öncesinde yüzde 70 doluluk oranına ulaştı. 


Sıcaklığı 98 dereceye ulaşan şifalı suları ile ünlü Kozaklı ilçesinin son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla 7 bin 500 yatak kapasitesine ulaştığı ve Türkiye'nin en büyük termal turizm merkezlerinden biri haline geldiği kaydedildi. Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ilçedeki termal tesislerde doluluk oranının arttığını söyleyen İşletmeci Tolga Ünal, bayram öncesi yapılan rezervasyonlarla birlikte doluluk oranının daha şimdiden yüzde 70 seviyesine ulaştığını belirtti. Ünal "Bayram gibi özel günlerde de işletmelerimiz vatandaşlarımızın bayram tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için özel hazırlıklar yapıyorlar. Bayram tatili için ilçemizi tercih edecek olan misafirlerimizin iyi bir tatil geçireceklerine inanıyorum" dedi. 



Muşkara...