06 / 05 / 2024

kredi karıyla en çok ne alınıyor

kredi karıyla en çok ne alınıyor

BKM verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı.

SGK kredi kartı ile ödeme 2024! Prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? Şimdi bakın!

Kredi kartı ile SGK ödemesi yapılıp yapılmayacağı sık sık merak konusu oluyor. Peki prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? İşte SGK kredi kartı ile ödeme 2024!

Kredi kartı kullanımı da, borçlu sayısı da arttı

Yaşam koşulları her geçen gün zorlaşırken, kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerin sayısı da arttı. Kart borçları nedeniyle yasal takibe alınanların sayısı da Ocak ayında 194 bin kişiye yükseldi.

Kredi kartıyla taksitli alışveriş bitiyor mu? Ünlü ekonomist işte o tarihi işaret etti

Milyonlarca kişi kredi kartlarında taksit uygulamasıyla ilgili açıklanacak kararı merakla bekliyor. Son günlerde ekonomi dünyasının gündeminde olan konuyla ilgili açıklama ve tarih Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan geldi.

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Hisseli tapuya kredi çıkar mı?

Hisseli tapuya kredi çıkıp çıkmayacağı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, hisseli tapu nedir, hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte detaylar...

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

Harcama rekoru kırıldı! Banka ve kredi kartıyla en çok nerelerde harcama yapıldı?

Temmuz ayı itibari ile Türkiye'de kredi kartı sayısı 109.8 milyon, banka kartı sayısı 181.1 milyon ve ön ödemeli kart sayısı 81 milyon adete çıkarken, banka ve kredi kartıyla yapılan harcamalar da artmaya devam diyor. Peki, kartla en çok hangi alanda alışveriş yapıldı? İşte detaylar...

Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, emeklilere özel maaş ödeme avantajları ve nakit promosyon kampanyasıyla dikkat çekiyor.

İstanbul'da toplu taşımaya kart ayarı; İstanbulkart ile 22,5 TL, kredi kartıyla 60 TL

İstanbul'da toplu ulaşımda kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya koyuldu.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Yüzde 1,79 faizli kredi imkanıyla Suzuki Jimny!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş., Jimny hayranları için büyük bir fırsat sunuyor. 2023 model yılı 0 km Suzuki Jimny'nin tüm versiyonları, 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 1.79 faizli kredi avantajıyla satın alınabilecek.

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu kredi fırsatlarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bir yıl erteleme imkanıyla faizsiz kredi vermeyi duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

Bankacılık sektörü kredi hacmi geçen hafta 96 milyar 798 milyon lira arttı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan bültene göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 96 milyar 798 milyon TL arttı ve 9 trilyon 67 milyar 851 milyon TL'ye yükseldi.

kredi karıyla en çok ne alınıyor Haberi

kredi karıyla en çok ne alınıyor

Türkiye'de kuyumculuk ve mobilya sektörüne yönelik, 2014'te banka ve kredi kartlarıyla 30 milyar lirayı aşkın harcama gerçekleştirildi. Bu harcamaların önemli bölümü, düğün dönemine denk gelen bahar ve yaz aylarında yapıldı.


AA muhabirinin Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı. Bu dönemde, kuyumculuk sektöründe banka ve kredi kartlarıyla yapılan harcamaların tutarı ise 10 milyar 951 milyon lira oldu. 


Geçen yıl mobilya ve dekorasyon sektörü için banka kartıyla yapılan işlem sayısı 7 milyon 436 bin 747 olurken, kredi kartı ile 53 milyon 604 bin 776 işlem gerçekleşti.


Söz konusu yılda kuyumcularda kredi kartlarıyla gerçekleştirilen 13 milyon...