07 / 05 / 2024

Kredi oranları düştümü

Kredi oranları düştümü

İskenderun'da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden Mehmet Ali Açıkyol, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor. Açıkyol, yılın ilk 10 aylık dönemini konut sektörünün ekside kapattığını düşündüklerini belirtti.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hibesi ve kredi desteği kaç TL? Evini dönüştürecekler şimdi bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği tarafından başlatılan, 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kredi ve hibesi kaç TL? İşte  ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Hibe ve kredi desteği verilecek! 

İstanbul'da yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için sağlanacak olan destekler kapsamında hak sahiplerine bir konut için 700 bin Türk Lirası'na kadar hibe, 700 bin Türk Lirası'na kadar da kredi verilecek.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Gezici tırlar ‘Yerinde Dönüşüm’ projesini anlatmak için yola çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tanıtım tırları, depremden etkilenen 11 kente hibe ve kredi desteği sağlayan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesini anlatmak amacıyla tekrar yola çıktı. Deprem bölgesini gezen tırlarda, Bakanlık görevlileri tarafından ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine ilişkin insanlar

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Tarım Kredi Market'ten 1 kg tereyağında dev indirim: 185 TL'ye düştü

Tarım Kredi Market, tereyağı fiyatlarında büyük bir indirime gitti. Artık 1 kilo tereyağı daha uygun bir fiyata alınabilecek. Tereyağı indirimi hakkında merak edilen tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Tarım Kredi'nin 26 Eylül tarihli indirimleri sepet dolduracak: Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, Süt 20 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda, Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, süt 20 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Kredi oranları düştümü Haberi

Kredi oranları düştümü

İskenderun'da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden Mehmet Ali Açıkyol, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor.  Gayrimenkul Danışmanı babası Cevdet Açıkyol'un engin bilgi ve tecrübelerini tahsil hayatı ile birleştiren ve inşaat sektörüne giren Genç iş Adamı Mehmet Ali Açıkyol, Müteahhitlik mesleğinde girişimcilik ruhunun önemli olduğuna dikkat çekerek, "Cesur ve kararlılıkla atılan temellerin her zaman sağlam olduğunu söylemek isterim. Bizler Cevdet İnşaat olarak vatandaşlarımıza sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz modern daireler teslim ediyoruz. Şu an İnönü Mahallesinde inşaatlarımız hızla yükseliyor. Çalışmalarımızda işçilerimizin iş güvenliğini de ön planda tutuyoruz. Bizim için önce iş Güvenliği, sağlık daha sonra iş geliyor" dedi. 


'Konut alacaklar harekete geçmeli' 

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2...