18 / 07 / 2024

krom madeni işletmesi

krom madeni işletmesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Orhaneli ve Mustafakemalpaşa'da Krom madeni sahasını gezecek...

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Kocaeli'de 40.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! Orman İşletmesi tarihi duyurdu! 

İzmit Orman İşletmesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Ş. Kullar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilenler... 

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Koza Altın, yeni altın ocağı açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için resmi başvuruyu yaptı. 5 yıllık süreçte 355 bin ton cevher çıkarılması hedefleniyor. 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 196 memur alımı yapıyor! KPSS taban puan şartı yok! Memur olmak isteyenlere müjde!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi kendi bünyesinde çalıştırmak üzere KPSS şartı olmadan, 196 memur alımı yapacağını açıkladı. Peki Devlet Hava Meydanları İşletmesi başvuru şartları...

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımına başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen o şartlar!

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

İşletmesi olanlar dikkat! Elektrik indirimi geliyor! Esnaf ve sanatkarlara...

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi elektrik indirimini kapsayan işletmeler hakkında merak edilen konuyu kaleme aldı.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

krom madeni işletmesi Haberi

krom madeni işletmesi

Demir Export A.Ş, Bursa Orhaneli ve Mustafakemalpaşa'da Krom madeni sahası işletilmesi ve kapasite artışı yapmayı planlamaktadır.


Çevresel Etki Değerlendirmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 18 Aralık 2012 tarihinde saat 13:00'da Ömeraltı Köyü Köy Kahvehanesinde ve 20 Aralık 2012 tarihinde Letafet Köyü Köy Kahvehanesinde halkın katılımı toplantısı gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için