16 / 05 / 2024

küçük evlere mobilya seçimi

küçük evlere mobilya seçimi

İnsanların yaşam tarzlarındaki değişim, hane halkı sayısının giderek azalması, ayrı ev açanların sayısının artması ile birlikte konutlar da küçülmeye başladı. Küçük metrekareli evleri büyük gösteren tüyoları sizin için derledik...

Zeytinyağ fiyatları uçtu! Artık evlere zeytinyağ giremeyecek!

Zeytinyağı fiyatlarındaki artışlar devam ederken yeni hasat dönemiyle birlikte zeytinin yağa dönüşüm serüveni hızla ilerliyor. Zeytinyağının fabrika fiyatı şu anda 200 lirayı aşarak rekor seviyelere ulaşmış durumda. İşte marketlerde zeytinyağı fiyatları hakkında bilgiler...

Günlük kiralık evlere ilişkin düzenleme TBMM’den geçti! İşte düzenlemenin detayları...

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da KYK ve özel yurtlara talebin artmasıyla kiralık ev fiyatları dengelendi!

İstanbul'da üniversite kayıtlarının başlamasıyla öğrenciler KYK ve özel yurtlara yerleşmeye başladı. KYK ve  yurtlara talebin artmasıyla kiralık evlere olan talep azaldı ve fiyatlar dengelendi.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Emlakçıların yeni kira oyunu! Ev kiralarını borsa gibi yükseltiyorlar

Ev sahiplerini de ikna eden emlakçılar, her bölgede taban fiyat belirlemeye başladı. Daha önce ikinci el araç piyasasında gördüğümüz bu oyun kiralık evlere de bulaştı. Kiralık ev fiyatları borsa gibi yükselmeye başladı.

O ilde kiralar yüzde 100 arttı! Kiralık evlere savaş dopingi!

Turizmin cenneti olarak nitelendirilen Antalya’da konut kiralarında yüze 100'e ulaşan artışlar yaşandı. Öyle ki Antalya'ya giden öğrenciler ve memurlar fahiş fiyatlar sebebiyle ev bulmakta güçlük çekiyor...

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

Yazlık evlerde köpük oluştu!

Pandemi sonrasında izole hayatın tercih edilmesiyle yazlık evlere talep arttı. Bu durum sonrasında yazlık evlerin fiyatları da tavan yaptı. Uzmanlar bu fiyatların köpük olduğu görüşünde. 

küçük evlere mobilya seçimi Haberi

küçük evlere mobilya seçimi

Son yıllarda hane halkı sayısının azalması, ayrı eve çıkanların artması ile birlikte büyük konutlara olan talep azalırken konutlarda metrekareler de küçülmeye başladı. Küçük metrekareli evleri, yapılacak birtakım uygulamalarla daha geniş, daha ferah ve daha kullanışlı bir hale getirmek mümkün. Zeminin boş olması, desenli halılar yerine sade ve cilalı bir parkenin kullanılması odayı daha büyük gösterir. Evinizi toplu tutmak, kullanılmayan eşyalara yer vermemek, gömme dolap ve raf benzeri yer kazandıracak saklama çözümlerini kullanmak da işe yarayacaktır.



Açık renkler kullanın

Bir evi geniş göstermenin ilk kuralı, zeminden duvarlara kadar açık renkleri kullanmak olarak gösteriliyor. Evinizde kullanacağınız açık renk laminantlar, açık renk duvar boyaları hem temizlik hissi verirken hem de mekanın daha geniş ve daha ferah durmasını sağlıyor. Böylece göz yanılması ile evinizi daha...