23 / 07 / 2024

küçükçekmece acil durum toplanma alanları

küçükçekmece acil durum toplanma alanları

İstanbul'da yaşanan depremden sonra gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Küçükçekmece deprem toplanma alanları nerede? Küçükçekmece deprem toplanma alanları 2019...

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Sıfır araçlarda acil durum önlemi! Artık yollarda olmayacak

Koronavirüs salgını, çip krizi ve ardından Rusya-Ukrayna savaşı derken sıfır araçlarda bulunabilirlik sorunu büyüdü. Bulunabilirlik, küresel otomotiv satışlarının düşmesine neden olurken markalar acil durum önlemi alıyor.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Kuzey Kıbrıs Acil Durum Hastanesi inşaatında son durum ne? 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaat çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesi'nin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne acil durum hastanesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar yaptığı açıklamada Türkiye tarafından KKTC'de inşa ettirilen acil durum hastanesinin ülkesinin sadece bugünün değil gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayacak bir donanım ve yeterlilikte olacağını söyledi.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin 13 bin 480 metrekarelik kısmını Aterko üretti!

İstanbul Yeşilköy'deki Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin 13 bin 480 metrekarelik kısmı Aterko tarafından üretilip montajlandı...

Büyükçekmece'nin yolları yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Büyükçekmece Türkoba İlköğretim Okulu inşaatında son durum!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 7 milyon harcama yapılarak onarılan Türkoba İlköğretim Okulu'nun müteahhidini ve mühendisini İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ihbar etti. Akgün, “Bu milletin parasını çöpe atıyorsunuz. Günahtır, yazıktır” dedi.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Temmuz 2013'te temeli atılan ve bu yıl tamamlanması beklenen Büyükçekmece Devlet Hastanesi inşaatı bitirildiğinde AB normlarına uymadığı gerekçesiyle açılamayabilir. Konuyla ilgili son kararı Sağlık Bakanlığı verecek.

Küçükçekmece İç-Dış Kumsalda istimlak olacak mı?

Küçükçekmece İç - Dış Kumsal Alanı bölgesinde istimlak olacak mı? Kanal İstanbul projesiyle istimlak söylentilerinin arttığı Küçükçekmece'de istimlak ne zaman başlayacak? İşte son durum...

küçükçekmece acil durum toplanma alanları Haberi

küçükçekmece acil durum toplanma alanları

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra yeniden alınması gereken tedbirlere ve deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Küçükçekmece deprem toplanma alanları nerede? Küçükçekmece deprem toplanma alanları 2019...

Küçükçekmece deprem toplanma alanlarına Küçükçekmece Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor. Peki Küçükçekmece deprem toplanma alanları nerede? Küçükçekmece deprem toplanma alanları 2019...