02 / 05 / 2024

küçükçekmece yeni belediye binası

küçükçekmece yeni belediye binası

'3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ne katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğini taşıyan Küçükçekmece'nin yeni belediye binasını anlattı.

Küçükçekmece'nin yeni belediye binası tanıtıldı!

Swiss Otel'de düzünlenen '3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olan Küçükçekmece'nin yeni belediye binası da tanıtıldı. Aziz Yeniay, hedefinin yeşil bir mahalle oluşturma olduğunu söyledi

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Küçükçekmece'ye yeni kentsel dönüşüm planı!

Küçükçekmece'deki Fatih Mahallesi'nin yeni kentsel dönüşüm planları düzenlendi. 3. derece arkeolojik sit alanı olan ve riskli alan ilan edilen mahallede daha önce iptal edilmiş plandaki inşaat alanı azaltıldı.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'de yeni projesine başlıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

küçükçekmece yeni belediye binası Haberi

küçükçekmece yeni belediye binası


Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından Swiss Otel'de Cüneyt Özdemir'in moderatörlüğünde 'Sürdürülebilirlik-Sınırları Aşmak' temasıyla düzenlenen toplantıda konuşan Yeniay, hedefinin Kiiçükçekmece'de yeşil binadan yola çıkarak yeşil bir mahalle oluşturmak olduğunu söyledi. 


'ÖRNEK BİR BİNA YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM'

 Konuşmasında yaklaşık 10 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı görevini doldurduğunu da belirten Yeniay, "Benden sonraki belediye başkanlarımıza bu projeler kalacak. 

Yeni dönemde aday olmadım. 

İnanıyorum ki, başlattığımız bu çalışma, diğer arkadaşlarımızın gayretleri ve tutumlarıyla devam edecek. Biz de örnek bir bina yapmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi. 


'YAĞMUR SUYUNDAN BİLE FAYDALANDIK' 

Yakın zamanda yeni hizmet binasına taşınacaklarını da belirten Yeniay, çevre dostu belediye binasıyla ilgili şu bilgileri verdi: "38 bin metrekare kapalı alana sahip. Enerji verimliliği maksimum seviyede olan konforlu bir bina. 

Güneş enerjisinden doğal ışıktan üst seviyede optimal noktada faydalanmayı arzu...