21 / 05 / 2024

Künye Metal ihracatı

Künye Metal ihracatı

Künye Metal, inşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapıyor...

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Türkiye'den 2023'ün ilk yarısında 5,4 milyar dolarlık binek otomobil ihracatı yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye, 2023'ün ilk yarısında 5 milyar 451 milyon 993 bin dolarlık binek otomobil ihraç etti.

Rusya'daki kriz buğday fiyatlarını resmen uçurdu! Buğday, arpa, mısır kaç TL'ye yükseldi? Çiftçiler dikkat! 

Dünyanın en büyük tahıl ihracatçılarından biri olan Rusya'da hafta sonu yaşanan Wagner krizinin ardından buğday fiyatları resmen uçtu. Peki borsalarda buğday, arpa, mısır kaç TL'ye yükseldi? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

Türkiye'den Körfez ülkelerine Mayıs ayında 1,6 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye'nin Körfez ülkelerine ihracatı, Mayıs ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 29 arttı ve 1 milyar 691 milyon dolar şeklinde oldu.

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdar Okur tarafından kuruldu.

İhracatçılar isyan etti: TCMB baskıları kaldırsın! Kredi muslukları açılmazsa sanayici zor günler yaşayacak!

Ekonomi yönetiminin uyguladığı düşük kur-düşük faiz politikası ihracatçıları isyan ettirdi. Yüksek enflasyon ve enerji fiyatları nedeniyle maliyetlerin her geçen gün arttığından yakınan ihracatçılar, kredi muslukları açılmazsa sanayicinin zor günler yaşayacağını belirtiyor.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Künye Metal ihracatı Haberi

Künye Metal ihracatı

İnşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapan Künye Metal, ihracattaki ağırlığını artırıyor. 2013 yılında yurtdışına açıldıklarını belirten Künye Metal Yönetim Kurulu Başkanı Can Sönmez, üretimlerinin yüzde 40'mı ihraç ettiklerini dile getirdi. Geçen yıl makine parkı ve üretimlerini de iki katına çıkardıklarını bildiren Sönmez, "2014'te de büyümeye devam edeceğiz. Ülkemizde seçim dönemleri sanayici açısından sıkıntılı geçer. Önümüzde de cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ama yine de hızımızı kesmeden üretimimize devam edeceğiz" diye konuştu. 


Güvenlik için gereken hiçbir şeyden ödün vermeyeceklerini vurgulayan Can Sönmez, ISO 9001 Kalite Belgesi, kaynak sertifikaları ve birçok eğitim planı ile sürekli kendilerini yenilediklerini kaydetti. Avrupa ülkelerinin, yurtdışı pazarında Türkiye'ye...