07 / 05 / 2024

Kurbağalıdere sorunu çözülecek mi

Kurbağalıdere sorunu çözülecek mi

Kurbağalıdere'de atık su tünel inşaatının mayıs ayında, projenin tamamının ise 2017 yılının başında bitirilmesi planlanıyor. Yetkililer, atık su tünel inşaatının mayıs ayında tamamlanmasıyla, kötü kokunun ciddi oranda azalacağını söylüyor.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Kıdem tazminatı sorunu çözülüyor mu? Yeni sistem ve detayları

Yeni bir sistem ile çalışanların kıdem tazminatları sorunu çözüme kavuşacak. Bu yeni yapıda, işçilerin birikimleri özel bir fondada bir araya getirilecek ve devlet tarafından bu birikimler garanti altına alınacak. İşte bu konuda bilinmesi gereken tüm ayrıntılar...

Yeni bakanla birlikte yeni emeklilik sistemi geliyor! Milyonların yüzü bu kez gülecek!

Yeni bakan tarafından açıklanan emeklilik reformuyla birlikte milyonlarca insanın sorunu çözülecek. İşte ilk bilgiler...

Öğrencilerin barınma sorunu nasıl çözülecek?

Öğrencilerin okudukları büyükşehirlere dönmesiyle beraber konut sorunu gündeme geldi. Ev kiraları hızla artarken, öğrenciler yurtlarda da yer bulamamaya başladı. Peki konut sorunu nasıl çözülecek?

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.

Kayseri'nin ruhsat sorunu çözüldü!

Meslek odaları tarafından açılan dava imar yönetmeliği ile ilgili yürütmenin durdurulması kararıyla başlayan ruhsat sorunu Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüldü.

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Beykoz'un mülkiyet sorunu yüzde 90 çözülecek!

Beykozlular'la bir araya gelen AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Mülkiyet melesi, yüzde 90 çözülecek. İmar sorunu er ya da geç çözülecek” dedi.

Kurbağalıdere sorunu çözülecek mi Haberi

Kurbağalıdere sorunu çözülecek mi

Kadıköy'ün ve Kadıköylülerin en önemli sorunlarından Kurbağalıdere ıslah projesi, vatandaşların en fazla merak ettiği konulardan biri. İlkbahar mevsimine girdiğimiz şu aylarda sıcaklar artmaya başladı, sıcakların artması ile birlikte dereden yayılan kötü kokunun da artmasından endişe ediliyor. Çünkü geçtiğimiz yaz mevsiminde, Kurbağalıdere tarihinin en kötü dönemini yaşamıştı. Dere yüzeyi tamamen siyaha bürünmüş, dereden yumruk büyüklüğünde balonlar yükselmişti. Kadıköylüler ise bu yaz da aynı sorunları yaşayıp yaşamayacaklarını merak ediyor. Gazete Kadıköy olarak Kurbağalıdere ıslah projesinin ne aşamada olduğunu ve projenin ne zaman biteceğini araştırdık. Konuyla ilgili Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şengün ve proje çalışmasını yürüten Özka-İnşaat'ın yetkilileri ile görüştük. 


"MAYIS AYINDA BİTECEK" 

Kurbağalıdere ıslah projesini yakından takip eden Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şengün, atık suyu taşıyacak tünel çalışmasının mayıs ayında tamamlanacağı...