22 / 05 / 2024

kurbn bayramı ikinci el fiyat

kurbn bayramı ikinci el fiyat

Türkiye'de sıfır otomobillerde en düşük rakamların 500 bin sınırına dayanması otomobil almak isteyenleri ikinci el otomobillere yönlendiriyor ancak pazarda fiyatlar neredeyse yüzde 100 arttı. İkinci el otomobil satan galericiler otomobil alabilenlerin yatırım amaçlı araç aldıklarını söyledi.

Bayramın ikinci günü altın ne kadar? İşte gram, yarım, tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu Kurban Bayramı'nda da merak ediliyor. 29 Haziran Perşembe günü altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yatırım olarak altını seçen vatandaşlar iç piyasada meydana gelen hareketliliği canlı olarak takip ediyor. Peki, bugün çeyrek

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Otomobil alacaklar elini çabuk tutsun! Bayram öncesi ikinci el otomobile yeni zam kapıda!

Seçim sonrasında yaşanan döviz kurundaki artış sıfır kilometre araç fiyatlarına zam olarak yansırken, ikinci el otomobil piyasasında da bu yönde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

İkinci el araç alacaklar dikkat! Uzmanlar ‘Tam zamanı’ dedi!

Seçim öncesinde düşüşe geçen ikinci el otomobil satışları Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber yeniden hızlandı. Sektör temsilcileri araç almanın tam zamanı olduğunu ifade etti.

Bayram öncesi araçlara zam! Vatandaşlar o alternatife yöneldi

Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa flaş uyarı geldi. Bayram öncesi araç fiyatlarına dev zam geldi. Fiyatları sıfır ve ikinci el araçlara göre daha uygun olan ağır hasar kayıtlı araçlara talep iyice yükseldi. İşte tüm detaylar...

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatlarında değişiklik! İşte yeni tarih için detaylar!

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatları da değişiklik göstermeye başladı. Araba alacakların dikkatine, sizler için yeni bir tarih açıklandı. Peki bu açıklanan tarihte son durum belli olacak mı?

İkinci el araç alacaklara çok önemli uyarı! Bayramı ya da yazı beklemeyin, fiyatlar daha da artacak!

İkinci elde yaşanan talep patlamasının, sıfır otomobildeki sorunlar nedeniyle bu yıl da devam edeceğini öngören MASFED Başkanı Aydın Erkoç, otomobil almak isteyen vatandaşlara, “bayram ya da yaz tatilini beklemeyin” uyarısı yaptı.

İkinci el otomobil piyasasında sevindiren gelişme! İkinci el araba almak daha mı kolay hale gelecek?

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, "Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bayram sektörün hareketli günler yaşanmıştı fakat şu an ikinci el araç piyasası durma noktasında" ifadelerini kullanarak sektör hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliği! Sıfır ve ikinci el araba fiyatları nasıl seyrediyor?

Kurban Bayramı öncesinde araba satın almak isteyenler, otomobil fiyatları konusundaki araştırmalarına devam ediyor. İşte detaylar…

İkinci otomobil piyasasında Kurban Bayramı sürprizi! Fiyatlar yüzde yüz arttı

Türkiye'de sıfır otomobillerde en düşük rakamların 500 bin sınırına dayanması otomobil almak isteyenleri ikinci el otomobillere yönlendiriyor ancak pazarda fiyatlar neredeyse yüzde 100 arttı. İkinci el otomobil satan galericiler otomobil alabilenlerin yatırım amaçlı araç aldıklarını söyledi.

Üç büyükşehirde en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu! En az 300 bin liraya alıcı buluyor

Sıfır otomobillerin cep yakan fiyatları ikinci el otomobillere olan ilginin artmasına neden oldu. Yaz aylarının gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı araba pazarında satışları yükseltti. Üç büyükşehirde en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte detaylar...

kurbn bayramı ikinci el fiyat Haberi

kurbn bayramı ikinci el fiyat

Türkiye'de aşırı artan benzin fiyatları ve Türk lirasındaki düşüş otomobil almak isteyen vatandaşların piyasada çekimser davranışlar sergilemesine neden oluyor. 

Yaz mevsimi olmasına ve Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasına rağmen ikinci el otomobil pazarında satışlar önceki yıllara göre oldukça düştü. Sıfır otomobillerde orta sınıf C segment sedan bir aracın fiyatı yarım milyonu aştı.

Türkiye'nin en çok ikinci el araç ilanı verilen ilan sitesinde 26 binden fazla Fiat marka ikinci el araç satışı ilanı verilirken en fazla 46 bin 951 rakamıyla Renault grubu araçlar oldu.

İkinci el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar ise neredeyse sıfır otomobil fiyatlarıyla aynı seviyede geziyor.

İlan sitesinde 2018 model Renault Clio marka 14 bin km'de Icon paket bir araç istenen fiyatın 550 bin lira olduğu görüldü.

İkinci el otomobil satıcıları...