17 / 05 / 2024

Kurık Limanı inşa çalışmaları Kurık Limanı son durum

Kurık Limanı inşa çalışmaları Kurık Limanı son durum

Kazakistan demiryolu şirketi, Hazar Denizi'nde Kurık Limanı inşaatının sürdüğünü belirtti. İnşası 2015 yılında başlayan limanın aralık ayında açılması planlanıyor.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Türk iş insanları Beyrut Limanı'nı inşa etmek istiyor!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanı Abdülkadir Akkuş, Beyrut'ta yer alan limanı inşa etmek istediklerini dile getirdi.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

TİKA, Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa edecek...

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Kurık Limanı inşa çalışmaları Kurık Limanı son durum Haberi

Kurık Limanı inşa çalışmaları Kurık Limanı son durum


Kazakistan demiryolu şirketi, Hazar Denizi'nde Kurık Limanı inşaatının sürdüğünü belirterek, Uluslararası Trans Hazar Ulaştırma Koridoru üzerinden Azerbaycan, Gürcistan, Türkiye ve Çin ile birlikte yük taşımacılığını artırma tedbirlerinin alındığını bildirdi.


Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Hazar Denizi'ndeki Kurık Limanı inşasının devam ettiği belirtildi.


Şirketin genel müdürü Askar Mamin, Hırvatistan'ın Zagreb kentinde gemi üretimi yapan bir şirketin müdürü ile yaptığı görüşmede, Uluslararası Trans Hazar Ulaştırma Koridoru üzerinden Azerbaycan, Gürcistan, Türkiye ve Çin ile birlikte yük taşımacılığını artırma tedbirlerin alındığını söyledi.


İnşası 2015 yılında başlayan Hazar'ın kıyısındaki Kurık Limanı yılda 4 milyon ton kapasiteli. Yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen limanın aralık ayında hizmete girmesi planlanıyor.


Diriliş...