28 / 04 / 2024

kurşun geçirmez başkanlık süiti

kurşun geçirmez başkanlık süiti

82 yıllık Park Otel'i satın alarak 300 milyon dolarlık yatırım yapan CVK Group, Park Bosphorus Otel'i hizmete açtı. Devlet başkanlarını ağırlamaya hazırlanan Başkanlık Süiti'nin gecelik fiyatı 20-30 bin Euro..

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Konut satışında yeni dönem! Göç İdaresi Başkanlığı kısıtlama getirdi: Tutar 2,5 kat arttı

Göç İdaresi Başkanlığı, vatandaşlık almak isteyen yabancılar için konut satışı alt sınırını 250 bin dolardan 400 bin dolara yükseltmişti. Yabancılara yönelik konut satışı Eylül ayında yüzde 42 oranında azalırken, aynı kurum yabancılara ikamet amaçlı konut satışı alt limitini de 75 bin dolardan 200 b

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. Artık, riskli yapıların yer aldığı arsa ve arazilerdeki kentsel dönüşüm uygulamaları Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023’te taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, sözlü sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Gelir İdaresi Başkanlığından 2000 kişilik personel alımı! İşte yazılı sınavın tarihi açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı kısaca GİB bünyesinde çalışmak üzere 2023 yılı için 2000 kamu personel alımı konusunda açıklama yaptı. Başvurular başladı. Alımların yazılı sınav ile yapılacağı duyuruldu.

Çikolata severlere kötü haber! Bitter çikolatada ‘kurşun’ çıktı!

Çikolata severlere kötü bir haberimiz var. Özellikle bitter çikolata düşkünlerini ilgilendiren habere göre, gıda mühendisleri tarafından yapılan incelemelerde birçok üründe kurşun tespit edildi.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı Ocak zammı şaşkına çevirdi! Maaşlar kaç TL olacak? Peş peşe hesaplanan maaşlara bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasıyla tüm dikkatler emekli maaş zammına odaklandı. SSK, BağKur, Emekli Sandığı Ocak zammı şaşkına çevirdi! Maaşlar kaç TL olacak? Peş peşe hesaplanan maaşlara bakın!

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

Altında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altında bugün fırtına değil resmen tsunami başladı. 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları...

kurşun geçirmez başkanlık süiti Haberi

kurşun geçirmez başkanlık süiti

82 yıllık Park Otel'i satın alarak 300 milyon dolarlık yatırım yapan CVK Group, Park Bosphorus Otel'i hizmete açtı. 60 tanesi 1 + 1 ile 5 + 1 arasında değişen exclusive süitler olmak üzere toplam 618 odadan oluşan otelde, 4 bin 500 metrekarelik Türkiye'nin en büyük terası bulunuyor. CVK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Çevik, tarihte birçok devlet başkanını ağırlayan Park Otel'de "Başkanlık Süiti" inşa ettiklerini ve şimdiden pek çok devlet başkanı ile görüşme sağlandığını belirtti. 360 ton kurşun geçirmez camın kullanıldığı başkanlık süitinde, bulunan musluklar 22 ayar altından üretildi. Otelin üçüncü katma konumlandırılan süitinte sinema odası, SPA, mutfak, soyunma odaları, piyano odası, salon ve yatak odası var. Normal konukların da konaklayabileceği odanın gecelik fiyatı ise 20 ile 30 bin...