26 / 07 / 2024

Kurtuluş Konaçoğlu

Kurtuluş Konaçoğlu

Hilsam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Konaçoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aydın Efeler'deki Abalıoğlu Konağı restore ediliyor!

Efeler Belediyesi tarafından kamulaştırılarak kent turizmine kazandırılacak olan Abalıoğlu (Bosnalı) Konağı’nda restorasyon çalışmaları başladı.

Beyoğlu Halıcıoğlu Kilisesi semt konağına mı dönüştürüldü?

Beyoğlu Belediyesi, Halıcıoğlu Kilisesi’ni semt konağına çevirdi. Ha­lı­cı­oğ­lu Ma­hal­le­si Ta­kaç So­ka­k’­ta bu­lu­nan ta­ri­hi ki­li­se, Alev Of­lu­oğ­lu Çık­sa­lın Semt Ko­na­ğı­’na dö­nüş­tü­rül­dü. Semt ko­na­ğın­da eğ­len­ce or­ga­ni­zas­yon­la­r

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesi Kızılay’ın kaderini değiştirir!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılay’ın ‘kurtuluş formülü’nü, tahliye tartışmalarıyla gündeme gelen Saraçoğlu Mahallesi olarak gösterdi. Taşdelen, "Burayı kültür merkezi yapabilirsek Kızılay’ın kaderi değişir” dedi.

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de tamamlanacak!

Ödemiş'in kentsel dönüşüm projesi Saraçoğlu Konutları'nda 20 yeni konut satışının yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Badem, inşaatı devam eden iki blokta çalışmaların ilçenin kurtuluş yıldönümü olan 3 Eylül tarihinde tamamlanacağını söyledi.

Mustafa Palancıoğlu: Talas'ı yeniden inşa ettik!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile Yaman Dede Konağı'nda Talaş Belediyesi'ni konuştuk. Talas'ı yeniden inşa ettiklerini söyleyen Palancıoğlu, 100 yıl sonra da kullanılabilecek imar planı yaptıklarını söyledi... '

Hilsam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilsam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Konaçoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Zeki Toçoğlu: Tarihi Sabit Efendi Konağı’nı kısa sürede yenileyeceğiz!

Çalışmaların devam ettiği Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerisinde Tarihi Konağı şehrimize hediye edeceğiz” dedi.

Can Çaycı, Kadıoğlu Konağı’nda işletme müdürü oldu!

15 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Can Çaycı, bu ay (Mart 2014) restorasyonu tamamlanarak, hizmete açılan 150 yıllık tarihi Kastamonu Kadıoğlu Konağı'nda işletme müdürü olarak görev yapıyor.

Safranbolu evlerinin kıymetini ilk önce Nezihe Aycan Kadıoğlu fark etti!

1975'te korunmaya başlanan Safranbolu evlerinin kıymetini ilk önce emekli öğretmen Nezihe Aycan Kadıoğlu fark etmiş. Emeklilik maaşını dedesinden kalan Emirhocazade konağına yatıran Kadıoğlu'na, Safranbolulular bir belgeselle teşekkür etti

Kapıcıoğlu Konağında 315 bin TL'ye 3+1! Son 4 konut!

Kapıcıoğlu Konağında kalan 2 adet 125 metrekarelik 3 oda 1 salon evler 315 bin liradan; 2 adet 135 metrekarelik 3 oda 1 salon evler ise 325 bin liradan alıcılarına sunuluyor

Kurtuluş Konaçoğlu Haberi

Kurtuluş Konaçoğlu

Hilsam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Konaçoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Hilsam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...