13 / 05 / 2024

kurumsal müşteri günleri türk telekom

kurumsal müşteri günleri türk telekom

Türk Telekom Kırşehir İl Müdürü Coşkun Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirtti...

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Altınbaş indirim günleri devam ediyor! Yüzde 35'e varan indirim kampanyası! Altınbaş fiyat listesi 30 Eylül 2022

Altınbaş'ta indirim günleri devam ediyor. İstediğiniz tüm takılarda yüzde 35' E varan indirim kampanyası sizleri bekliyor. Peki altınbaş altın, küpe, yüzük, bileklik, kolye fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş indirim günleri fiyat listesi 30 Eylül 2022...

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın

Amazon'un tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 11 - 12 Ekim 2022 tarihinde ilk kez gerçekleştireceği ve sadece 48 saat sürecek “Prime Özel Fırsat Günleri” etkinliği kapsamında Amazon Prime üyeleri elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaklardan modaya kadar birçok kategoride binlerce üründe özel indi

Pırlanta baget günleri başladı! Üstelik yüzde 42'ye varan indirimle! Altınbaş pırlanta fiyat listesi 26 Eylül 2022

Altınbaş baget günleri adı altında tüm baget pırlanta yüzük, kolye, ve küpelerde yüzde 35'e varan indirim başlattı. Peki baget kolye, yüzük ve küpe fiyatları ne kadar? İşe Altınbaş Pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trendyol Mobilya Günleri: %35 indirim fırsatı! Trendyol 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Trendyol, evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile karşımızda: Trendyol Mobilya Günleri.

kurumsal müşteri günleri türk telekom Haberi

kurumsal müşteri günleri türk telekom


Türk Telekom Kırşehir İl Müdürü Coşkun Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirtti.


Türk Telekom açıklamasına göre şirket, Kırşehir'de "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliği düzenledi. Kamu kurumlarıyla yapılan toplantıda, Türk Telekom'un bilgi ve iletişim teknolojileri ile kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran e-devlet hizmetleri ile kamu sektörüne özel çözümler tanıtıldı.


Etkinliğin açılışında konuşan Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini kaydetti.


Eğitim sektöründe Türk Telekom Grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 37 bin okula internet bağladıklarını belirten Oral, aynı zamanda Fatih Projesi'nin ilk fazında 2 bin 236 okulun intranet bağlantısının kurulumlarını da sürdürdüklerini dile getirdi.


Sağlık sektöründe de kurumların ihtiyaçlarına yönelik...