05 / 05 / 2024

Kuşadası avm inşaatı

Kuşadası avm inşaatı

Kuşadası'nda izinsiz AVM inşaatı için izinsiz olarak yapılan kazı, toprak kaymasına yol açtı. Riskli bölgede 203 dairenin bulunduğu üç site boşaltıldı. Bir aydır otelde kalan 223 kişi duruma isyan etti..

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Bir AVM’nin kaça mâl olduğunu düşündünüz mü? 2023 AVM inşaat maliyeti!

Her yıl emlak vergisine esas olmak üzere her yık uygulanacak olan bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri Resmi Gazate’de açıklanır. 2023 yılı maliyet cetvelleri 25 Ağustos’da açıklandı. İşte haberin devamı..

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022!

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? AVM maliyeti arttı mı? İşte AVM metrekare inşaat maliyeti 2022...

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Kuşadası avm inşaatı Haberi

Kuşadası avm inşaatı

İzmir ve çeşitli yerlerde alışveriş merkezleri bulunan Başterziler şirketi, 1.5 yıl önce Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Kadınlar Denizi Mahallesi'nde de bir AVM yapmak için kazıya başladı. İzinsiz yürütülen kazı, yerel seçimlerde başkanın değişmesi üzerine iki kez mühürlendi. Ceza kesilen şirket iddiaya göre fore kazıkları yeterli ve standartlara uygun olarak yapmadığı için bölgede başlayan kısmi kaymalar, sonbahar yağmurlarıyla arttı. Bu gelişmeler üzerine inşaatın yanında bulunan Mücella Emgin, Özgün ve Dergah sitelerinde valilik, kaymakamlık ve AFAD ekipleri tarafından yapılan incelemede 7 santimetreye varan kaymalar tespit edilince, riskli 120 dairenin boşaltılmasına karar verildi. 14 Kasım'da 63 daire daha boşaltılarak mühürlendi. Bazı daire sahipleri yakınlarının yanına taşınırken, 223 kişi belediye tarafından bir apart otele yerleştirildi. Bu arada Mustafa Adalıoğlu Camisi de hizmete kapatıldı. Belediye...