14 / 05 / 2024

Kuşadası Ramada açılış

Kuşadası Ramada açılış

Kuşadası’nda 2009 yılında M. Esat Altungün’ün başkan seçilmesiyle başlayan turizmde yeniden yapılanma meyvelerini yavaş yavaş veriyor. Bayraklıdede Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Kuşadası Merry Otel 22.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi, Kuşadası Davutlar'da yer alan Merry Otel'i 22 milyon 365 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Depremin Kuşadası bilançosu: 17 bina ağır, 314 bina orta hasarlı!

Sisam’ açıklarında yaşanan, İzmir’de yıkımlara sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin etkilediği Aydın Kuşadası’nda 2 bin 738 bina için hasar başvurusunda bulunuldu. Depremde ağır hasar gören 17 bina tahliye edildi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir depremi uyarısı: Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir!

Prof. Dr. Sözbilir, "Depremin büyüklüğüyle ilgili istasyonlar 7'yi belirtiyor. Bu depremin şiddeti ise 8'dir. İzmir ölçeğinde kırılmasını beklediğimiz 13 fay hattı vardı; Sisam Adası açıklarında, denizdeki fay kırıldı. Bu Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir" diye konuştu. 

Kuşadası Blue Vista Hill Otel icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Hacı Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Blue Vista Hill Otel satışa çıktı. Lüks otelin satış bedeli ise 80 milyon TL olarak belirlendi. 

Kuşadası Ramada açılış Haberi

Kuşadası Ramada açılış

5 yıllık sürenin ardından Kuşadası’nı yeni, nitelikli ve marka otellere kavuşturma projesiyle birlikte Hilton ve Amara’nın ardından Kuşadası üçüncü marka oteline Ramada Resort & Golf ile kavuştu. Bayraklıdede Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi.

Turizm, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde çalışma gösteren Özyer Group, 8’inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf’ü 180 milyon TL’lik yatırımla hizmete açtı. Kuşadası’ndaki ilk golf sahasını hizmete sunan grup, benzerlerinden değişik bir stratejiyle golfle bölge turizmine ivme kazandırdıktan akabinde otel açmayı tercih etti. Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, 1000 dönüm üzerine 18 delikli ve uluslararası standartlarda olan golf sahasının 2012’de hizmete açıldığını hatırlattı. Özyer, "Kuşadası’nda biz ilk golf merkezini yaptıktan akabinde bölge turizmde ivme kazandı. Golf tesisinden akabinde bölgeye kongre merkezleri de...