03 / 05 / 2024

Kuşadası turizmi nasıl

Kuşadası turizmi nasıl

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip!

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip. Kuşadası’nda Milli Park ilan edilen Korumar ile Adakule arasındaki bölgede bulunan Doğal Botanik Park’taki kara ekosistemi zenginliğinin sualtında da devam ettiği bildirildi.

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası Blue Vista Hill Otel icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Hacı Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Blue Vista Hill Otel satışa çıktı. Lüks otelin satış bedeli ise 80 milyon TL olarak belirlendi. 

Kuşadası'nda 18.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'nda 13.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, Hacıkerim Mevkiinde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 13 milyon 383 bin 169 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Aydın'da bulunan Fantasia Hotel Deluxe satışa çıkarıldı. 11 Eylül'de ihalesi gerçekleştirelecek otelin satış bedeli 102 milyon 787 bin TL olarak belirlendi.

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Köyaltı mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

Kuşadası'nda imar tepkisi!

Kuşadası'ndaki imar planına tepki geldi. Kuşadası Belediye Meclisi'nin 11 Temmuz 2016 tarih ve 246 sayılı kararına itiraz eden arazi sahipleri, konuyu Aydın Büyükşehir Meclisine taşıdı.

Kuşadası turizmi nasıl Haberi

Kuşadası turizmi nasıl

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı


Barbaros Bulvarı, Grand ve Orient Bazaar'da faaliyet gösteren yaklaşık 40 kişilik esnaf grubu, ellerinde "Neden tavsiye edilen dükkanlar?", "Çarşıdaki bütün dükkanlar, Ticaret Odası üyesidir" yazılı pankartlarla Kuşadası limanı önüne geldi. Burada bir süre sessizce bekleyen esnaflar, mağdur olduklarını belirterek yetkililerden sorunlarına çözüm bulunmasını istedi. 


- "Turisti ilçeye salmıyorlar"


Esnaf adına açıklama yapan Sinan Gelen, turistik ilçede kiraların oldukça yüksek olduğunu, çalışanların maaş ve sigortalarını ödeyemez hale geldiklerini belirterek, "Bütün esnaf kan ağlıyor. Çeklerini, senetlerini ödeyemiyorlar. Turistleri acenteler alarak anlaşmalı büyük alışveriş merkezlerine götürüyorlar. Turisti çarşıya salmıyorlar. Burada biz de devlete vergi veriyoruz. Burada esnafı birbirine düşürecekler. Esnaf birbirini öldürecek. Biri iş yapıyor,...