10 / 05 / 2024

Kuşadasıda kaldırım ve asfalt çalışmaları devam ediyor

Kuşadasıda kaldırım ve asfalt çalışmaları devam ediyor

Kuşadası Belediyesi, yetki alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda parke, kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tacir ve Ziya Tacir ortaklığında kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Hikmet Peker ve Fehim Peker ortaklığında kuruldu.

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Kantaş tarafından kuruldu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kuşadasıda kaldırım ve asfalt çalışmaları devam ediyor Haberi

Kuşadasıda kaldırım ve asfalt çalışmaları devam ediyor

Hizmet üretim altyapısını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, iki adet parke üretim tesisi ve bir adet asfalt şantiyesi ile ilçe genelinde yol yapım seferberliği başlattı. Yaz sezonunun başından itibaren Kuşadası’nın farklı noktalarında sıcak ve sathi asfaltlama faaliyetleri aralıksız sürerken ara sokaklarda da kaldırım yapımı, parke ve bordür döşeme işlemleri devam ediyor.

Son bir buçuk yıl içerisinde 85 bin metrekare parke ile 22 bin 300 metre karayolları ve bahçe bordürü döşeyen, 47 bin 500 metrekare sıcak asfalt döken Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 12 bin 500 metrekarelik alana ise sathi asfalt kapladı. 2015 yılında Değirmendere Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi, Türkmen Mahallesi Sarı Konaklar arkası, Kadınlar Denizi Mahallesi 551-557-558-559 sokaklar, Kadınlar Denizi Aybüke Sitesi önü ve

Seapearl Hotel ile Sealight Otel arasına...