03 / 05 / 2024

Kuşadasına 4 yeni park yapılacak

Kuşadasına 4 yeni park yapılacak

Aydın Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek. İşte projelerin ayrıntıları...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Boss4 Gayrimenkul ev almak isteyenlerin gündeminde yer alan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 4 projesiyle destek verdiğini duyurdu.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

Kuşadası'nda 13.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, Hacıkerim Mevkiinde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 13 milyon 383 bin 169 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Doğu Anadolu'nun kalkınmasına 4 yeni projeyle katkı!

Van'da hayata geçecek çalışmalar kapsamında projeler bölgenin kalkınmasına destek sağlayacak. Doğu Anadolu'nun kalkınması 4 yeni projeyle katkı sağlanıyor.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Kuşadasına 4 yeni park yapılacak Haberi

Kuşadasına 4 yeni park yapılacak

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.


Davutlar Mahallesi ve Kuşadası-Davutlar karayolunda bulunan iki park alanına, yapımı Ege Birlik İnşaat Ltd. Şti. tarafından sağlanacak olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Parkı ile Süleyman Demirel Parkı adlarının verileceği 2 park inşa edilecek.


Ege Mahallesi’nde ise işadamı Haşmet Akkuş tarafından 2 park yaptırılacak. Parklara Ali Kulalı Parkı ve Fuat Akkuş Parkı isimleri verilecek. Yeni yapılacak olan parklarda spor kompleksleri, çocuk oyun aletleri, dinlenme ve yürüyüş alanları yer alacak.


Hürriyet...