04 / 05 / 2024

kuşadasında ağaç kesimi

kuşadasında ağaç kesimi

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar beldesindeki Başkenttiler Sitesi'nin çocuk oyun alanı ve park olarak 22 yıl önce terk ettiği arazi bir derneğe cami yapımı için tahsis edildi...

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

kuşadasında ağaç kesimi Haberi

kuşadasında ağaç kesimi

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar beldesindeki Başkenttiler Sitesi'nin çocuk oyun alanı ve park olarak 22 yıl önce terk ettiği arazi bir derneğe cami yapımı için tahsis edildi. Parkta 20 yaşındaki 17 ağacın kesilmesine tepki gösteren semt sakinleri, inşaatın yasalara aykırı yapıldığını öne sürüp konuyu yargıya taşıdı. Kuşadası Barosu Çevre Komisyonu Üyesi ve Başkentliler Sitesi sakinlerinin avukatı Bülent Tokuçoğlu, alanın park olarak göründüğü imar planının cami yapılabilmesi için yasalara aykırı olarak değiştirildiğini ileri sürdü. 


Habertürk...