18 / 07 / 2024

Kushimoto Sokağı yenilendi mi

Kushimoto Sokağı yenilendi mi

345 m’lik bir aksa sahip olan Kushimoto Sokağı’nda, öncelikle çevre sakinleri tarafından kullanılmayan ve pasif durumda olan mevcut rekreasyon alanı, yeni düzenlemelerle aktif ve vatandaşların kullanımına uygun hale getirildi.

İzmit Sanat Sokağı yenilendi!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Sanat Sokağı’nda bir süre önce başlatılan yenileme çalışması tamamlandı.

Diyarbakır Sanat Sokağı yenilendi!

Diyarbakır’ın en işlek ve sembol sokaklarından biri olan Sanat Sokağı’ndaki düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, sokağın yeniden masa, sandalye ve tezgahlarla kapatılması üzerine denetim yaparak, tümünü kaldırttı.

Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi!

Büyükada’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi. Hastane çevresi, yolları ve kaldırımları Belediyemiz tarafından düzenlenerek engelli vatandaşlara ve engelli araçlarına da uygun hale getirildi.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii yenilendi!

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

Kocaeli Körfez'deki Hürriyet Caddesi yenilendi!

Körfez ilçesinin önemli arterlerinden olan Hürriyet Caddesi tamamen yenilendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Menderes Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi!

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki farklı kurumlara destekler devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezi kurs binası yenilendi.

Esenyurt Akkoza Restaurantlar Sokağı değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza projesi Restaurantlar Sokağı'na ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun değerleme raporu.

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.

Bingöl sentetik saha aydınlatmaları yenilendi!

Barakazi, “ Tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları halkımızın hizmetindedir” dedi. Karşıyaka Mahallesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde bulunan sentetik sahanın aydınlatma üniteleri yenilendi.

Sapanca Yeni Mahalle'de yollar yenilendi!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği, Yeni Mahalle Boğaziçi Caddesi’ne açılan bir sokağı tekrardan düzenledi.

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi!

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi. Lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi'nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilen otel, 25. yaşını kutluyor.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de fiyatlar yenilendi!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de fiyatlar yenilendi. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Kushimoto Sokağı yenilendi mi Haberi

Kushimoto Sokağı yenilendi mi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in kardeş kenti Kushimoto’nun adının verildiği sokakta, Türk-Japon dostluğunun, sağlıklı bir çevre oluşumuna katkı sağlaması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.


Kushimoto Sokağı Kültür Yolu ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında çalışmalar yapılırken bölge halkı ve esnaf ile toplantılar düzenlenerek, mahalle sakinlerinin görüşleri alındı.


345 m’lik bir aksa sahip olan Kushimoto Sokağı’nda, öncelikle çevre sakinleri tarafından kullanılmayan ve pasif durumda olan mevcut rekreasyon alanı, yeni düzenlemelerle aktif ve vatandaşların kullanımına uygun hale getirildi.


Çalışmalar çerçevesinde İnönü Parkı’nın hemen yanında bulunan mevcut taksi durağı, Japon mimari üslubuna göre yeniden tasarlanarak, yapımına başlandı.


Kaldırılan havai elektrik hatları, yeraltına alınarak sokaktaki güvenlik sağlandı. Kushimoto Sokağı’ndaki kirli ve paslı tüm yüzeyler, duvarlar temizlenerek boyandı ve Japon resim sanatının örnekleriyle süslendi. Çöp toplama alanları daha işlevsel ve sağlıklı hale getirilerek,...