02 / 05 / 2024

Kütahya Tavşanlı yatırım

Kütahya Tavşanlı yatırım

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ömerbey mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Güler, tavşanlıya 221 milyon TL'lik yatırımının yapıldığını söyledi.

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Gayrimenkul yatırımı yapmanın ucuz yolu

Hatırı sayılır bir birikiminiz yoksa ya da piyangodan ikramiye çıkmadıysa yatırım amacıyla konut ya da arsa satın almanız bir hayli zor. Ancak enflasyonun hızlı yükseldiği bir ekonomide tasarrufunuz erimesin istiyorsanız sektörün getirisinden faydalanmak için küçük bütçelerle yatırım mümkün.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

Kütahya Tavşanlı yatırım Haberi

Kütahya Tavşanlı yatırım

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler halk buluşmaları kapsamında Ömerbey mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler her hafta bir mahallede halk günü düzenliyor. Vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda ülke gündemi, Tavşanlı'da sürdürülen projeler ve mahallelerde yapılacak çalışmalar masaya yatırılarak halkın görüşlerine başvuruluyor. 


TAVŞANLIYA 221 MİLYON TL YATIRIM 


Son 1,5 yılda Tavşanlı'ya devlet ve belediye eliyle yapılan yatırımlar konusunda Ömerbey Mahallesi sakinlerine bilgiler veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün ilçemizi ziyaret edeceğini hatırlattı. Başkan Mustafa Güler "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor olmasına rağmen halkımızın refah seviyesini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz bir çalışma yaparak son 1,5 yılda yapılan yatırımlar konusunda açılış programı düzenlemeyi uygun gördük. Bakın kısa sürede devlet kanalıyla 121...