07 / 05 / 2024

kütahyada toplantı

kütahyada toplantı

Kümaş Manyezit San. A.Ş. tarafından Kütahya İli Merkez İlçesi, Çatalca Mahallesi'nde Manyezit zenginleştirme tesisi kapasite artışı ve fused manyezit ve elektrik üretim tesisi projesi için toplantı düzenlenecek...

Kütahya'da Simav Barajı için toplantı düzenlenecek!

DSİ. 3. Bölge Müdürlüğü tarafından, Kütahya İli, Simav İlçesi Manisa İli, demirci İlçesi, Balıkesir İli, Sındırgı İlçesi sınırlarında Simav Barajı, Sulama ve Malzeme Ocakları yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır...

Kütahya'da Espey Yeni Atık Barajı için toplantı düzenlenecek!

Eti Maden işletmeleri Genel Müdürlüğü Tesis-Mühendislik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Kütahya İli, Emek ilçesi sınırları içerisinde Espey Yeni Atık Barajı ve Malzeme Ocakları'nın işletilmesi planlanmaktadır.

Kütahya'da Hisarcık Yeni Atık Barajı için toplantı düzenlenecek!

Eti Maden işletmeleri Genel Müdürlüğü Tesis-Mühendislik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Kütahya İli, Hisarcık ilçesi sınırları içerisinde Hisarcık Yeni Atık Barajı ve Malzeme Ocakları'nın işletilmesi planlanmaktadır.

Gaziantep’in yeniden inşa edilmesi konusu Horasis toplantısında ele alındı

HORASIS tarafından yapılan Horasis Küresel Toplantısı “İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Yeniden İnşa Yoluyla Etki Yaratmak” konusu ile ilk kez Gaziantep’te başladı. İşte toplantının ayrıntıları...

Fed piyasaların beklediği açıklamayı 4 Ocak'ta yapacak

Fed politika faizini 50 baz puan artırdığı Aralık ayı toplantısına ait toplantı tutanakları açıklamasını öne çekti. Tutanaklardan bir sonraki aya ve yılın geneline ilişkin alınacak kararlar hakkında ipucu çıkması bekleniyor.

Asgari ücret tek tek hesaplandı! İşçinin eline geçecek rakam belli oldu!

Asgari ücret zammı için gözler7 Aralık'taki toplantıya çevrildi. Bu süreçte beklentiler de netleşmeye başladı. Merkez Bankası'nın enflasyon tahminine göre 2023 yılında asgari ücrete yapılacak zam oranının yüzde 30 ile yüzde 50 arasında olması bekleniyor. Bu zam oranlarına göre net asgari ücret tek t

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

İBB, tarım arazisine akaryakıt istasyonu yapılmasına onay vermedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 14 Aralık’taki toplantısında tarım alanı olan bir araziye akaryakıt istasyonu yapılması isteğini reddetti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz, bu kararı kaleme aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Asgari ücret 2021'de ne kadar olacak?

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri, bu sene Kovid-19 salgınının gölgesinde gerçekleştirilecek. 4 Aralık'taki toplantı internet üzerinden yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Malatya Büyükşehir'de Aralık ayı toplantıları başladı!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının ilk birleşimini dün gerçekleştirdi.

kütahyada toplantı Haberi

kütahyada toplantı

Kümaş Manyezit San. A.Ş. tarafından Kütahya İli Merkez İlçesi, Çatalca Mahallesi'nde Manyezit zenginleştirme tesisi kapasite artışı ve fused manyezit ve elektrik üretim tesisi projesi için halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecek.




Toplantı Yeri: Çatalca Mahallesi Muhtarlığı 

Toplantı Yerinin Adresi: Çatalca Mahallesi Muhtarlık odası/ Kütahya

Toplantı Tarihi: 19.09.2013

Toplantı Saati:...