08 / 08 / 2024

kuveyt Servis Limanları ve Genişletme İnşaatı Projesi

kuveyt Servis Limanları ve Genişletme İnşaatı Projesi

2016 Ekim'inde tamamlanması planlanan toplam 490 milyon dolarlık projenin temel atma törenine Gül'ün yanı sıra, (soldan sağa) Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı

Kuveyt Türk konut finansmanı oranını düşürdü!

Kuveyt Türk, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun finansman desteklerini sunmaya devam ediyor. Kuveyt Türk konut finansmanı kar oranını yüzde 0,81’e, düşüren yeni bir kampanya başlattı.

Yunanistan'da limanların özelleştirilmesine son verilecek!

Theodoros Dritsas, katıldığı bir radyo programında Pire ve Selanik Limanları'nın özelleştirilmesi konusuna değinerek, "Pire ve Selanik Limanları'nın çoğunluk hisse paketinin satılmasına son veriliyor, bu önemli bir tercihtir" dedi.

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çokcan tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi'nde kuruldu.

Samsun turizmi Kuveyt'te tanıtılacak!

Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah, kentin turizm potansiyellerini görmek, ilçelerdeki tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerde bulunmak üzere ailesiyle birlikte Samsun'a geldi...

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Ortadoğu Grup 2 projesini Kuveyt'te tanıtacak!

Ortadoğu Grup, İstanbul'da Zekeriyaköy ve Sancaktepe 'de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman 'ı Kuveyt 'te gayrimenkul yatırımcısı ile buluşturacak.

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy Kuveyt'te tanıtılacak!

Ortadoğu Grup'un İstanbuL'da hayata geçirdiği projeleri olan Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleri Kuveyt’te tanıtılcak. 4-6 Aralık ’taki organizasyona yabancı yatırımcıların ilgi göstermesi bekleniyor.

Ortadoğu Grup projelerini Kuveyt’te tanıtacak!

Ortadoğu Grup projelerini Kuveyt’te tanıtacak. Ortadoğu Grup, İstanbul’da Zekeriyaköy ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman’ı Kuveyt’te uluslararası gayrimenkul yatırımcısıyla buluşturuyor.

İzmir Aliağa Limanları sorunlarla boğuşuyor!

Aliağa limanlarına ziyaret gerçekleştirildi. Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Alpmaksan Yapı İş Makineleri İmalatı Teknik Servis Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpmaksan Yapı İş Makineleri İmalatı Teknik Servis Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilhayat Alp tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da kuruldu.

Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor!

Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor.

ÇED turizm tesisleri ve yat limanları için değişikliğe gidiyor!

Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) yönetmeliği değişiklikliğinin detaylarına ulaştı. AB'ye uyumlu hale getirilen ÇED yönetmelik taslağıyla, turizm tesisleri ve yat limanları için önemli bir değişikliğe gidiliyor.

kuveyt Servis Limanları ve Genişletme İnşaatı Projesi Haberi

kuveyt Servis Limanları ve Genişletme İnşaatı Projesi


Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firmalarından STFA'nın Kuveyt'teki Servis Limanlan ve Genişletme İnşaatı Projesi'nin temeli Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla atıldı. 2016 Ekim'inde tamamlanması planlanan toplam 490 milyon dolarlık projenin temel atma törenine Gül'ün yanı sıra, (soldan sağa) Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kuveyt Oil Company (KOC) CEO'su Hashem S. Hashem, Kuveyt Petrol Bakanı Ali Omair, STFA inşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alp Taşkent, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz hazır bulundu. Temel atma töreninde projenin zamanında tamamlanacağına inandığını belirten Cumhurbaşkanı Gül, "Türkiye'nin iftihar vesilesi STFA'ya başarılar diliyorum"...