15 / 05 / 2024

kuveyt türk başsağlığı

kuveyt türk başsağlığı

Babası Yusuf Ertem'i kaybeden Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem'e Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'den başsağlığı mesajı geldi. Kuveyt Türk, Zaman gazetesine verdiği ilan ile 'Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi' dediği Ertem'e başsağlığı diledi

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu! SSK, Bağ-kur, emekli sandığı emeklileri dikkat! 12 bin lira promosyon veriliyor!

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu emekliler tarafından araştırılıyor. Kuveyt Türk emeklilere 12 bin liraya kadar banka promosyonu veriyor. 2024 Kuveyt Türk emekli banka promosyonu ödemesi...

QNB emekli promosyon, Kuveyt Türk emekli promosyon ne kadar? Emeklilere tam bu kadar ödenecek! Şimdi açıklandı!

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki QNB emekli promosyon, Kuveyt Türk emekli promosyon ne kadar? İşte en çok merak edilen o rakamlar...

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

Yeni ev alacaklar dikkat: Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatıyla açıklandı!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından vatandaşlara değişen faizlerle konut kredisi imkanı sunuluyor. Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatı sunuyor. İşte örnek hesaplama...

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Kuveyt Türk’ten Müjde Gibi Haber!

Araba fiyatlarının yükselmesinin ardından araba almak isteyen vatandaşlar kredi çekmek zorunda kalıyor. Kuveyt Türk'ten ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara müjde gibi bir haber geldi.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

kuveyt türk başsağlığı Haberi

kuveyt türk başsağlığı

Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem'e, babasının vefatından dolayı Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'den başsağlığı mesajı geldi.

Kuveyt Türk tarafından Zaman gazetesine verilen ilanda şu ifadelere yer verildi;

"Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Dr. Adnan Ertem'in muhterem babası Yusuf Ertem, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet ve mağfiret; ailesine, sevenlerine, dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz".

...