19 / 05 / 2024

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Enes İşkemecioğlu, Yasin Mutlu ve Merve Akarsu imzasıyla kuruldu.

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Prof. Dr. Bektaş: Kuzey Anadolu Fayı tetiklenmiş olabilir! Deprem uzmanından ürküten açıklama!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, dün yaşanan 4,5 büyüklüğündeki Erzurum-Aşkale depreminin altını çizdi ve korkutan bir uyarı da bulundu. Bektaş, Kuzey Anadolu Fayı'nın tetiklenmiş olabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Ana Kontrol Merkezi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kazaların minimum düzeye düşürülmesi için yapılan ana kontrol merkezinin açılışı yapıldı. 

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat        Özdülger tarafından açıldı.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı!

Asya ve Avrupa kıtalarının birbirine bağlanmasını sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, merakla beklenen Kuzey Marmara Otoyolu projesinin son kesiminin hizmete açılacağını söyledi.

 Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bayram sonrasında açılacak!

Önceki gün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'ndaki test sürüşünün ardından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Enes İşkemecioğlu, Yasin Mutlu ve Merve Akarsu imzasıyla kuruldu.


Kuzey Ağ Sistemleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AĞ 1-Ağ ve iplik sanayi ile ilgili her türlü hammadde alımı,satımı,imalatı,ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat koruma ağı,güvenlik ağları,dış cephe güvenlik ağları,binaların asansör boşlukları,cam korumalarını sağlayıcı ağ ve filenin ithal ve ihraç ve dahili ticaretini yapmak. 3-Her türlü balık ağının ithal,ihraç ve dahili ticaretini yapmak,kendi tesislerinde üretmek veya fason olarak yaptırmak. 4-Deniz avcılığı ile ilgili mantar,iplik,halat,kurşun vb. diğer av malzemelerinin ithal,ihraç,imalat ve dahili ticaretini yapmak veya fason olarak yaptırmak. 5-Su ürünlerinin üretiminde ve avcılığında kullanılan yağmurluk,çizme,iş elbisesi gibi malzemelerin ithal,ihraç ve dahili ticaretini yapmak. 6-Emniyetli çalışma koşullarını oluşturmak...