08 / 05 / 2024

kyk borcu ödeme

kyk borcu ödeme

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

SGK açıkladı! Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 senesi şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini duyurdu.

Bakan Işıkhan deprem bölgesindeki sigortalılara müjdeyi verdi: Prim borcu ödeme süresi 31 Mayıs'a ertelendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024 tarihine ertelendiğini açıkladı.

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

MTV ve gelir vergisinde son ödeme günü bugün! Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

Yapılandırma kapsamında vergi borçları ile motorlu taşıtlar (MTV) ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinde bugün son gün. Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

Prim borcu olan EYT'liler dikkat: Ucuz emeklilik için son şans! İşte son ödeme tarihi...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamına girmesine rağmen prim borcu, eksik prim günü nedeniyle emekli olamayanlar yapılandırmadan yararlanarak emekli olabilecek. İşte detaylar...

Kredi borcu olanlar dikkat! Sicil affı ile borçlarınız silinebilir!

Kredi borcu olanlara sevindirici bir haber geldi. Sicil affının sayesinde bazı kredi borçlarının silinmesi bekleniyor. Kredi borcu ödeme konusunda kara listede olan kişilerin borçları silinecek. Borçluları sevindirecek olan bu uygulama kimler için geçerli olacak? İşte sicil affı detayları…

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Tüketici mahkemesinden şok karar! Kredi borcunu ödeyenlere 15 bin TL ödeme iade edilecek!

Bankalardan kredi kullanmış olan vatandaşlar için müjdeli bir haber var. Kredi borcu ödeyenlere iade yapılacak! Bazı bankalar, kredi borcunu zamanında ödemiş olan müşterilerine 15 bin TL veya daha fazla geri ödeme yapacak.

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

Borcu olanlara müjdeli haber geldi…  87 bin TL’ye kadar ödemeyle borçları kapatma fırsatı!

Borcu olan vatandaşları rahatlatacak haber geldi. Borçlarını kapatmak isteyenler için getirilen uygulamaya göre,  belli miktarda ödeme yapılarak ödeme kolaylığı getirilecek.

kyk borcu ödeme Haberi

kyk borcu ödeme

Twitter'ın gücü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KYK borçlarının fazilerinin silindiğine yönelik açıklamalarından sonra bir kez daha ortaya çıktı. Üniversite öğrencilerinin geçtiğimiz günlerde sosya medyada dile getirdği ve gündem olan KYK borçlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Öğrenim dönemi boyunca üniversite öğrencilerinin devletten aldığı eğitim kredilerinin geri ödemesinin ÜFE'ye göre hesaplanmasıyla oluşan yüksek rakamlar öğrencilerin tepkilerine neden olmuştu. 

KYK borçlarının gündem olmasından sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilere seslenerek "Faizleri ödemeyin" çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu'nun çıkışı sonrası 15 Temmuz etkinliklerinde Saraçhane'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "faize karşı olan iktidarın kendileri olduğunu" dile getirip 18 Temmuz Pazartesi gereken açıklamayı yapacağız demişti.

Erdoğan, üniversite mezunlarının Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) aldıkları öğrenim kredisi borçlarını, faiz eklenmeden sadece ana parayla ödemesine karar verdiklerini açıkladı. Erdoğan’ın konuşmasının ardından Twitter'da “Teşekkürler Kılıçdaroğlu” etiketi trend topic listesinin...