21 / 05 / 2024

La Lorraine manisa yatırımı

La Lorraine manisa yatırımı

Belçika’nın ünlü yiyecek markası La Lorraine, 100 milyon liralık yatırım yaparak Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurdu.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

Manisa Kırkağaç fayı üzerinde yapılaşma durduruldu! 

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bulunan fay hattının üzerinde araştırmalar sonucunda bölge yapılaşmaya kapatıldı.

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'nı kapsamında yapılaşma mecliste!

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'na ve planda bazı kıyıların, ormanlık alanların ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesi mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Aksaray-Ulukışla demiryolu projesine ilişkin soru önerhesi hazırladı. Bakırlıoğlu, sorularını Bakan Turhan'a sordu..

Manisa'da revizyon imar planı hazırlığı!

Posta Manisa Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Pala bugünkü yazısında, Manisa'nın imar planını ve yapılaşmasını değerlendirdi. İşte o haber...

Manisa Soma'da yapılaşma durduruldu!

Manisa Soma'nın revizyon imar planı Belediye Meclis Toplantısı'nda iptal edildi. Bölgede inşaat ruhsatı ve yapı kullanma izni verme işlemleri durduruldu.

Manisa Gördes'te imar çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile Jeolojik-Jeoteknik Etüt çalışmalarına başladı. Yapılacak çalışmayla jeoloji ve yerleşime uygunluk haritaları ile çalışma alanlarındaki zemin yapısı ortaya çıkarılarak planlı yapılaşmanın sağlanması hedefleniyor.

La Lorraine, Manisa’da 100 milyon TL'lik fabrika kurdu!

Belçika’nın ünlü yiyecek markası La Lorraine, 100 milyon liralık yatırım yaparak Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurdu.

Manisa Büyükşehir'de hafriyat toplantısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, SPİLAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, hafriyat yönetim sisteminin gelişmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Şehzadeler'de 370 dönümlük alanda dönüşüm yapılacak!

Manisa Şehzadeler Belediyesi çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu 370 dönümlük alanda kentsel dönüşüm çalışması yapacak. Dönüşüm kapsamında hazırlanan rapor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca kabul edildi.

İzmir- Manisa Çevre Düzeni Planı ile hangi bölgeler imara açıldı?

İzmir- Manisa 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı yürürlüğe girdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir ve Manisa’da milyonlarca metrekarelik araziyi yapılaşmaya açarak yeni konut, otel ve sanayi tesislerine yol verdi…

La Lorraine manisa yatırımı Haberi

La Lorraine manisa yatırımı

Belçika’nın ünlü yiyecek markası La Lorraine, 100 milyon liralık yatırım yaparak Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurdu.


Unlu mamul, pasta ve fırıncılık sektöründe Belçika’da 9 üretim tesisi bulunan ve 77 yıldır bu alanda faaliyet gösteren La Lorraine, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Polonya’nın ardından Türkiye’de yatırım yaptı. 


Yüzde 100 Belçika sermayeli bir aile işletmesi olan La Lorraine’nin 20 bin metrekaresi kapalı 40 bin metrekarelik alana inşa edilen tesisi, törenle hizmete açıldı. 


La Lorraine CEO’su Guido Vanherpe törendeki konuşmasında, Türkiye’ye fabrika yatırım kararını geçen yıl aldıklarını belirtip, 12 üretim merkeziyle bugüne kadar dünyadaki 1500 satış noktasına ulaştıklarını söyledi. Manisa’daki üretim merkeziyle birlikte 2017 yılı sonunda 5 bin satış noktasına ulaşmayı ve geçen yıl 620 milyon euro’nun üzerinde olan cirolarını ikiye katlamayı hedeflediklerini dile getirdi....