17 / 05 / 2024

Lara Feras Gayrimenkul adres 

Lara Feras Gayrimenkul adres 

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Moh'd L.A. tarafından kuruldu.

Yabancılara gayrimenkul satışı Meclis gündeminde! Yabancıya gayrimenkul satışı destek uygulaması hedefine ulaştı mı?

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, yabancılara gayrimenkul satışı yapan firmalara yapılan devlet desteğini soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Lara Taşıt Araçları Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lara Taşıt Araçları Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Uğur tarafından kuruldu.

Konya Cihanbeyli satılık 1.293 adet gayrimenkul! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit fırsatıyla!

Konya Cihanbeyli'de 1.293 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkullerin peşin ödeme ile alınmasında yüzde 20 indirim ikanı sunulurken, alıcılara 4 taksitle ödeme imkanı da sağlanıyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yurt dışında gayrimenkul satışına 600 bin TL destek! Ticaret Bakanlığı resmen açıkladı!

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları uyarınca, konut, ticari ve diğer taşınmaz alanlarında gayrimenkul hizmeti sunan Türkiye'deki yerleşik şirketler, diğer kurum ve kuruluşlara destek sağlanacak. 

Türkiye'den gayrimenkul alan yabancılara döviz düzenlemesi!

TL'nin korunması düzenlemeleri çerçevesinde, yabancıların gayrimenkul alımına döviz bozdurma zorunluluğu getirildi.

Yabancılara gayrimenkul satışında hizmet bedeli yükseltilmeli!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak işletmeleri tarafından yabancılara gerçekleştirilen aracılık işlemlerinde hizmet tutarının yükseltilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

GAPAS Serbest Kürsü 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinlliğinde 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Helwanı, Mohammad Ammar, Torkmanıe Ghazal, Mahmoud Rayess  ve Feras Torkmanıeh Ghazal tarafından kuruldu.

Lara Feras Gayrimenkul adres  Haberi

Lara Feras Gayrimenkul adres 

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Moh'd L.A. tarafından kuruldu.

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon,...