16 / 05 / 2024

LED fuarına yoğun ilgi

LED fuarına yoğun ilgi

Marmara Fuarcılık, elektrik, elektronik ve LED endüstrisini İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceği LED fuarında buluşturdu. 25 Eylül'de başlayan ve yarın sona erecek fuar, sektör temsilcilerini bir araya getirdi...

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

8 ayar altına yoğun ilgi!

GL8K Gold Üst Yöneticisi (CEO) İlhan Bayraktar, 8 ayar altına ilginin yoğun olduğunu kaydederek, "Türkiye, 8 ayar altına alıştı, geleceğini çok daha parlak görüyorum" dedi.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Emlak Konut GYO'nun 2020 kampanyasına yoğun talep!

Dün açıklanan Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Hayallerini Erleteme Türkiye" kampanyası yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar başvuru için satış ofislerine akın etti...

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

LED fuarına yoğun ilgi Haberi

LED fuarına yoğun ilgi

Marmara Fuarcılık, elektrik, elektronik ve LED endüstrisini İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceği LED fuarında buluşturdu. 25 Eylül'de başlayan ve yarın sona erecek fuar, sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram, "10'uncu kez düzenlediğimiz bu fuar, içinde bulunduğu coğrafyada düzenlenen tek Led'li ürün ve aydınlatma fuarı olma özelliği taşıyor" dedi. Fuarla eşzamanlı olarak düzenlenen 5'inci Led Yarışması, özel ve kamu kesimiyle, akademik çevre ve ilgili bölümlerin öğrencilerini bir araya getirdi. 50'nin üzerinde projenin yarıştığı yarışmada "LED'li Sokak Lambaları İçin Mikrodenetleyici Tabanlı Akıllı Sürücü Sistem Tasarımı" projesiyle birinci olan Fırat Aydemir, 5 bin TL ödül...