08 / 05 / 2024

Leröy

Leröy

Alarko'nun su ürünleri şirketi Alfarm'ı satın alan Norveçli Leröy, Türkiye'yi yatırım üssü yapma kararı aldı.Türkiye üzerinden komşu ülkelere ihracat planlayan şirket, ucuza ekmek arası somon yedirecek.

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

LG Smart TV'ler yüzde 10 indirimle Vatan Bilgisayar'da! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Web'e özel kampanya... vatanbilgisayar.com’dan seçili LG televizyon alanlar, sepette yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da LG 65 inç 4K Smart TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında tarihi zirve geldi! Her düşüş yükselişin habercisi! Bu rakamı duyan kulaklarına inanamayacak!

Altında tarihi bir dönemeç kapıda mı? Altın fiyatlarındaki son düşüşler yükselişin habercisi olabilir. Uzmanlar, altının yakında rekor seviyelere çıkabileceği konusunda uyarıyor. İşte ayrıntılar...

Tefal'den Ramazana özel bomba indirim! Bu fırsat kaçmaz! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tefal'den Ramazan ayına özel kaçırılmayacak fırsat... Mop özellikli akıllı robot süpürge, sıcak hava fritözü, katı meyve sıkacağı, kettle, çay makinesi, tost makineleri, filtre kahve makineleri ve buharlı ütüler, yüzde 20 indirimle satışta...

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Telefonları şarj ederken bunu yapmayın! İşte yapılan 5 hata

Akıllı telefonun özelliklerinden yararlanmaya devam etmek istiyorsak, şarj etmek en popüler yöntemlerden biridir. Değilse, cihaz gücü bittiğinde kapanacak ve tekrar açılamaz.  Bu nedenle şarj cihazını periyodik olarak güç kaynağına bağlamanız gerekir. Ancak, yapmanız gereken birkaç önemli husus vard

Teştaş pırlanta yüzüklerde sevgililer günü indirimi! Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

En popüler yüzüklerden biri olan tektaş pırlanta yüzüklerde Sirius Pırlanta indirim başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın! Sirius Pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.

EYT`liler emeklilikten sonra da çalışmak istiyor!

Eleman.net tarafından ankete katılan emeklilerin (EYT'ler) yüzde 71'i "Emekli olduğunuzda çalışmaya devam edecek misiniz?" sorusuna evet dedi.

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Bahattin Şirin ve Güler Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kanada'da ev fiyatları rekora koşuyor! Fiyatlar yüzde 44 arttı!

Kanada'da ev almak neredeyse hayal olmuş durumda. Ülkede, ev fiyatları Şubat 2022'de, önceki seneye göre yüzde 20 arttı ve 647 bin dolar oldu. Bazı yerlerde yükselişler yüzde 44'ü gördü...

Leröy Haberi

Leröy

Alarko'nun su ürünleri şirketi Alfarm'ın yüzde 50 ortağıyken mart ayı itibarıyla tamamını satın alan sektörün Norveçli devi Leröy, Türkiye'yi 'hub' yapmaya hazırlanıyor. Türkiye üzerinden Körfez ve Türki Cumhuriyetler'e ihracat gerçekleştireceklerini dile getiren Leröy Türkiye Genel Müdürü Ümit Güvenç, "Leröy, Polonya yerine Türkiye'de yatırım kararı aldı. Bu pazarın potansiyeline çok güveniyorlar. Özellikle haftada 3 kez sınava giren öğrencilere daha fazla balık yedirmeyi hedefliyorlar. Üretim merkezi de kurabiliriz. Körfez ülkeleri ise ihracat yapacağımız ilk bölge. Müthiş bir somon talebi var" dedi. 


İHRACAT KAPISI OLACAK 

Leröy'ün 2014'te İzmit'in Suadiye beldesindeki fabrikasında kapasite artırdığını belirten Güvenç, "Bu fabrika Leröy'ün Avrupa geneline yayılmış üretim tesislerinin en doğudaki noktası olarak, lojistik açıdan Ortadoğu pazarına açılan ihracat kapısı niteliği taşıyor. Şirket Türkiye'yi en yeni üretim üssü olarak konumlandırıyor....