05 / 05 / 2024

Levent satılık otel

Levent satılık otel

2005 yılında işadamı Mustafa Tatlıcı'nın Levent'te temel aşamasındaki 10 bin 400 metrekare taban oturumlu otel inşaatı, bankalara ve piyasaya olan borçlarından dolayı 52 milyon 240 bin liraya satışa çıkarılmış.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

98 otel icradan satılıyor!

Bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmadığı halde 2020 yılında 98 otel icradan satışa çıkarıldı. 2021'de de yılın ilk iki ayında 12 otel için icra işlemi yapıldı. En çok satılık otel bulunan il Muğla oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Kağıthane Mint E-5 satılık daire!

Toplam 101 konuttan meydana gelen Levent Mint E-5 projesi E-5 karayoluna komşu konumda yer alacak. Kağıthane Mint E-5 satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

5. Levent Torunlar satılık daire!

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa edilen 5. Levent Torunlar satılık daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları!

5. Levent Eyüp 2017 satılık ev fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında yapılacak...

Levent satılık otel Haberi

Levent satılık otel



Tatlıcı'nın otel temeli 52 milyon YTL'ye satılık


Mustafa Tatlıcı'nın Levent'te temel aşamasındaki otel inşaatı bankalara ve piyasaya olan borçları dolayısıyla 52 milyon 240 bin YTL'ye satışa çıkarıldı


TEBERNÜŞ KİREÇCİ


    Dubaili Veliaht Prens El Maktum'un Levent'te inşa edeceği dev gökdelenin bitişiğinde yer alan Mustafa Tatlıcı'ya ait temel aşamasındaki otel inşaatı 52 milyon 240 bin YTL'ye satışa çıkarıldı.

    Levent İETT garajına bitişik olan otelin diğer tarafında Mövenpick Otel yer alıyor. Mustafa Tatlıcı bu inşaatın bulunduğu bölgeye otoparkları, tiyatroları, mağaza katlarının bulunduğu ve 10 bin 400 metrekare taban oturumlu, üzerinde 35 katlı otelin yer aldığı dev bir bina yapacaktı. 13 bodrumlu...