19 / 05 / 2024

Libya\'da iş yapan müteahhitler

Libya\'da iş yapan müteahhitler

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Libya'da iş yapan müteahhitlerin alacaklarına ilişkin açıklama yaptı

Dünyada en fazla milyardere ev sahipliği yapan 10 kent!

ABD merkezli iş dünyası ve finans dergisi Forbes, dünyada en çok milyarderin yaşadığı 10 kenti duyurdu. ABD merkezli Forbes dergisine göre, dünyada en fazla milyarder sahip kent yine New York olduğu kaydedildi. New York’u 74’er milyardere ev sahipliği yapan Moskova ve Hong Kong izlemiş oldu.

Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park ihalesini alan şirket belli oldu!

İstanbul Tuzla’da yer alan ve daha önce birçok kez Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın ihalesini alan firma belli oldu. İhaleye tek başına giren Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pistin 30 seneliğine işletme hakkına sahip oldu.

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olun! O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor!

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olabilirsiniz. O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor! İşte detaylar…

Emeklilik hesabı yapan milyonları ilgilendiriyor! Erken emeklilik için yargıdan emsal karar çıktı

Bütün gözler EYT düzenlemesine çevrilmişken herkes harıl harıl prim, gün hesabı yaparken yargıdan önemli bir karar geldi. Emeklilik hesabı yapan memurlar için yargıdan önemli bir karar çıktı. Bundan böyle SGK memurlara da işçilerle aynı hakkı tanımak zorunda kalacak.

İŞKUR’dan rekor sayıda işçi alımı! Tam 36.700 kişi istihdam edilecek! İşte detaylar!

İŞKUR rekor sayıda işçi alımı yapıyor. İş arayanların en çok tercih ettiği platform İŞKUR, tam 36.700 kişi istihdam edecek. İşte detaylar!

Doları olanlar için son dakika uyarısı geldi! Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer dolar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Selçuk Geçer yaptığı son dakika açıklamalarında dolar yatırımcıları da uyardı. Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın...

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Libya\'da iş yapan müteahhitler Haberi

Libya\'da iş yapan müteahhitler

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Libya'da iş yapan müteahhitlerin alacaklarına ilişkin, ''Sayın Libya Başbakanı'nın önümüzdeki hafta salı ve çarşamba günü önce İstanbul'a sonra Ankara'ya yapacağı ziyarette, inşallah hem yüzde 50 hak ediş ödemeleri hem de zarar ziyanlar gibi konular ve diğer gündeme gelen konuların hepsi netleşecek ve inşallah iki Başbakan tarafından açıklanacaktır''...