05 / 05 / 2024

Living Lab Open LivingLab Days 2015

Living Lab Open LivingLab Days 2015

ENoLL (European Network of Living Labs) Federasyonu’na bağlı 250’ye yakın Living Lab’in temsil edildiği Open LivingLab Days 2014 Yaz Okulu etkinlikleri Hollanda’nın Başkenti Amsterdam’da 2-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İngiltere'deki gayrimenkulünü 4 milyon İngiliz sterlinine sattı!

Peker GYO, İngiltere'nin Gravesend bölgesinde bulunan gayrimenkulünü 4 milyon GBP bedelle Star Living Limited unvanlı şirkete sattı.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Benesta Amos Living fiyat! 

Benesta Amos Living fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Amos Living fiyat bilgisi ve proje detayları...

Benesta Amos Living nerede?

Benesta Amos Living nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Amos Living nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Living Lab Open LivingLab Days 2015 Haberi

Living Lab Open LivingLab Days 2015

Başakşehir Living Lab’in de yürütme kurulundan oluşan bir heyetle temsil edildiği organizasyonda, Başakşehir Belediyesi’nin Living Lab Open LivingLab Days 2015 Yaz Okulu Vizyonunun yanı sıra bugüne kadar gerçekleştirilen etkinlikler ile İnovasyon ve Teknoloji merkezinde geliştirilmiş olan ürünler hakkında bilgiler verdi.



 

Dünya Living Lab’ları tanıtıldı

4 gün süren organizasyon, Living Lab’ler hakkında yapılmış olan akademik çalışmaların paylaşıldığı Araştırma Günü etkinlikleri ile başladı ve aktif Living-Lab'lerin faaliyetlerinin tanıtımı ile devam etti.

Başakşehir Living-Lab’ın tanıtıldığı programda çalışma büyük ilgi gördü. Etkinliğin 2. ve 3. günlerinde ‘İnovasyon Günleri’ adı altında düzenlenen Çalıştaylarda; Akıllı Şehir Akıllı Vatandaş, Bir Hizmet Olarak Living Lab, Sağlıklı Yaşam, Sosyal İnovasyon temaları ile katılımcılarla bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. 2. ve 3. gün etkinliklerinde Başakşehir Living-Lab ekibi de iki Çalıştayın hazırlanmasında ve yönetilmesinde...