16 / 05 / 2024

lojistik arzı 2015

lojistik arzı 2015

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye verilerine göre, Marmara Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzı 2014 yıl sonu itibariyle 7,8 milyon metrekareye ulaştı..

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Küçük tarafından kuruldu. 

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ait yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı 4,9 milyon metrekareye ulaştı!

Bu yılın ilk çeyreğinde ofis ve lojistik sektörleri büyüdü. Turizmde ise kısmi düşüş var. İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı, bir yıl öncesine göre 500 bin metrekare artarak 4,9 milyon metrekareye ulaştı.

Türkiye'de AVM arzı 2018'de 13,5 milyon metrekareye ulaşacak!

DTZ Gayrimenkul Haberleri 2015 4. çeyrek raporu yayınlandı. Bu çeyrekte Türkiye perakende pazarı ve gelecek arz incelendi.

İstanbul ofis bölgelerinde 1.4 milyon metrekare ofis arzı bulunuyor!

DTZ Pamir & Soyuer'ın hazırladığı DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. Raporda İstanbul'daki ofis arzı incelendi.

Cushman & Wakefield, 2015 gayrimenkul raporunu açıkladı!

Toplam A sınıfı ofis arzı 2015 sonu itibarıyla 4.72 milyon m2’ye erişerek yıllık bazda % 11 arttı. En fazla arz girişi ise Ataşehir ve Maslak’ta oldu.

Bayraktar İnşaat Via'yı halka arz etmeyi planlıyor!

Bayraktar İnşaat, Via'yı halka arz etmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan dört kaynağın verdiği bildiye göre Via bu halka arzı için Çiti ile HSBC'yi görevlendirdi. Via'nın halka arzı, 2015 Haziran ayından bu yana ilk halka arz olacak.

A sınıfı ofis arzı 3 milyon metrekareyi geçti!

2015 üçüncü çeyreğinde, A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3 milyon m2’yi geçti. Avrupa Yakası’nda Maslak, Asya Yakası’nda Kozyatağı ise ofis arzının arttığı bölgeler oldu.

İstanbul'da 1.4 milyon metrekare ofis arzı geliyor!

DTZ Pamir & Soyuer'ın hazırladığı DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. Raporda İstanbul'daki ofis arzı incelendi.

2015'te satılan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenecek?

2015'te satılan gayrimenkulün vergisi GERÇEK kişilerin devamlılık arz etmemek koşuluyla yaptıkları gayrimenkul (ev, işyeri, arsa, arazi) satınşından elde ettikleri kazançlar, "değer artış kazancı" kabul ediliyor.

Yrr İnşaat Gıda Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrr İnşaat Gıda Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yarar tarafından 40 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Taner Mustafov Idaetov tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

lojistik arzı 2015 Haberi

lojistik arzı 2015

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye verilerine göre, İstanbul ve Kocaeli alt pazarlarını kapsayan Marmara Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzı 2014 yıl sonu itibariyle 7,8 milyon metrekareye ulaşmış durumda. Raporda inşaat halindeki stokun ise 563 bin metrekareden 653 bin metrekareye yükseldiği görülüyor. Lojistik arzının ise 2017 sonunda yaklaşık olarak 8.5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. Ayrıca Kocaeli ve İstanbul alt pazarlarında yaklaşık olarak 2.6 milyon metrekarelik stokun planlama aşamasında olduğu gözlemleniyor. Bütün planlama aşamasındaki projelerin tamamlanması durumunda, toplam lojistik arzının önümüzdeki 5 yıl içinde 11.1 milyon metrekareye ulaşacağı...