01 / 07 / 2024

lojmanların bir kısmı satılıyor

lojmanların bir kısmı satılıyor

236 bin lojmanın büyük bölümü satışa çıkıyor...

1952'de belediye arsaları hakkında karar! Bir kısmına inşaat yapılacak kalanı uygun fiyattan halka satılacak!

1952 yılında İmar Müdürlüğü şehrin çeşitli yerlerindeki belediye arsalarını belirlemeye başlamış. Bu arsaların bir kısmına inşaat yapılmasına kalanın ise uygun fiyattan vatandaşlara satılmasına karar verilmiş. 

Avcılar Tahtakale'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi'nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

Maliye bakanlığı, IBAN kiralayanların peşinde! IBAN kiralayana ağır cezalar geliyor...

Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu belirlendi. Buna göre, bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildiği ifade edildi. 

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Merkez Bankası Başkanı Erkan: 'Böyle bir faizle dövize geçmek matematiksel olarak saçma!' dedi ortalık birbirine girdi

Merkez Bankası Başkanı Erkan, Kur korumalıda vadesi dolanların bir kısmının dövize yöneldiğini belirterek '' Böyle bir faizle dövize geçmesi matematiksel olarak saçma." ifadesini kullanması ilevatandaşlardan yorumlar gelmeye başladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

EYT'liler dikkat! Hangi durumlarda bayram ikramiyesi alabilirsiniz? Hemen bu detaylara bakın!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanarak emekli olanların bir kısmı geçmişte memurluk yapıp sonra SSK veya BAĞ-KUR’a tabi çalışarak hizmet birleştirmesi yapanlardan meydana geliyor. Peki bu durumda emekli ikramiyesi alınabiliyor mu?  

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

Borsadan çıkan yatırımcılar yastık altına yöneldi! Altın ve döviz tercihi arttı! 

Yatırımcıların, sayılı günler kalan seçimin çok öncesinde belirsizlikler ile endişelerini finansal varlıklarına yansıttı. KKM dahil TL mevduat artsa da döviz tevdiat hesapları ile hisse senedinden çıkan yatırımcıların bir kısmının fiziki altın ve döviz ile yastık altına yöneldiğine dikkat çekildi.

Trafik cezanız tamamen silinebilir! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Trafik cezalarının bir kısmı Borç Yapılandırma Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından tamamen silinecek. Yapılandırma için son başvuru tarihini ise kaçırmamak gerekiyor.  Peki hangi borçlar silinecek?

lojmanların bir kısmı satılıyor Haberi

lojmanların bir kısmı satılıyor

2013 bütçesinde Hükümet kamuda tasarruflu davranma kararı aldı. 236 bin lojmanın büyük bölümü satışa çıkıyor. Doğudaki bölgeler hariç lojmanların büyük çoğunluğu...