19 / 05 / 2024

lüks konutlar çok satılıyormu

lüks konutlar çok satılıyormu

Elit Royal Residence'ı hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, son dönemlerde hızlı gelişmeler kaydeden Türkiye'de milli geliri artırabilmek için ciddi çalışmaların yapıldığını söyledi.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

Meyve yemek de lüks oldu! İşte en çok tüketilen meyveler!

Vatandaşlar birçok şeyden kıstığı gibi temel ihtiyaç ürünlerinden de kısıyor. İstanbullunun meyve tüketiminin azalması verilere de yansıdı. Meyve yemek lüks olurken en çok tüketilen meyveler de belli oldu…

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomotiv sektöründe lüks talep patlaması! İşte en çok satan modeller

Otomotiv sektörü çip krizi ve artan enflasyon nedeniyle orta sınıf model araba satışlarında gerileme yaşadı. Fakir daha fakirleşirken zenginin daha zenginleştiği ortamda lüks sınıf arabalara ilgi arttı. Lüks sınıfta en çok satan model Audi oldu.

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

İzmir'de lüks villa ilanlarıyla dolandırıcılık yapan şüpheliler yakalandı!

İzmir'de internette yayımladıkları lüks villa ilanlarıyla çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler yakayı ele verdi.

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından açıldı.

lüks konutlar çok satılıyormu Haberi

lüks konutlar çok satılıyormu


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın Türkiye'nin milli gelirinin 800 milyar doları aşacağına dair öngörüsüne, Türk ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü temsilcilerinden destek geldi. Sektör temsilcileri, milli gelirin artmasıyla gelecekte markalı ve lüks projelerin artış göstereceğini kaydederek, bu gelişmeden de çok sayıda sektörün besleneceğini bildirdi. 


Ankara'nın en nezih bölgelerinden Beytepe'de yükselen Elit Royal Residence'ı hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, son dönemlerde hızlı gelişmeler kaydeden Türkiye'de milli geliri artırabilmek için ciddi çalışmaların yapıldığını söyledi. 


Bu anlamda Bakan Yılmaz'ın 800 milyar dolarlık milli gelir öngörüsünü inşaat sektörü olarak çok önemsedikleri ve bu hedefe hızla ulaşılacağını anlatan Yıldızhan, milli gelirde gözlenen artışın inşaat sektörüne de olumlu yansıyacağına işaret etti. 


Gelir düzeyinin artmasıyla yaşam kalitesinin de yükseldiğini kaydeden Yıldızhan, mevcut yapı stokunun da yenilenme ihtiyacı...