20 / 05 / 2024

Lüksemburg konut fiyatları

Lüksemburg konut fiyatları

Lüksemburg'a yapılan göçlerin artmasıyla birlikte konut fiyatları da arttı. Başkent Lüksemburg’un merkezinde stüdyo tipi konut fiyatları 500 ile 700 bin Avro arasında değişiyor.

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

2024'te konut fiyatları artacak! Piyasayı yükseltecek 3 neden!

2023 yılında Türkiye’de konut fiyatlarının bir yılda yüzde 84 oranında arttı.2024 yılında konut fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen uzmanlar piyasayı yükseltecek 3 nedeni açıkladı.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

2024’te konut fiyatları ne olacak? 

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2024 yılında konut fiyatlarında hareketlilik görülebileceğini söyledi. İşte o paylaşım...

2024’te konut fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı!

Artan enflasyon oranları ve döviz kurlarındaki ve inşaat maliyetlerindeki artışlar ve talep ile arz arasındaki dengesizlik, konut sektöründeki ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Bu nedenle, 2024 yılında konut fiyatlarındaki artışın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar...

İnşaat maliyetlerinin artışı ev fiyatlarını nasıl etkiliyor? Konut fiyatları düşer mi?

Türkiye'de son iki yıldır konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Yeni ev almak isteyenler fiyatlarda düşüş beklerken inşaat maliyetleri yıllık yüzde 62,25 arttı. Peki, konut fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Depremin etkilediği şehirlerde konut fiyatları yüzde 14, kiralar ise yüzde 17 arttı!

Endeksa verilerine göre, depremin etkilediği şehirlerde satılık konut fiyatları ortalama yüzde 14, konut kiraları da ortalama yüzde 17 arttı. İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Lüksemburg konut fiyatları Haberi

Lüksemburg konut fiyatları

Avrupalıların son yıllarda yoğun olarak göç ettikleri Lüksemburg’a şimdi de dünyanın dört bir yanından zenginler göç ediyor.

Cumhuriyet'ten Süleyman Tosunoğlu'nun haberine göre; Lüksemburg'a yapılan göçlerin artmasıyla birlikte konut fiyatları da arttı. 

Başkent Lüksemburg’un merkezinde stüdyo tipi konut fiyatları 500 ile 700 bin Avro arasında değişiyor. Bu tip dairelerin aylık kirası ise 2 bin Avro civarında seyrediyor. 

Yemyeşil ormanların içinde vadi üzerine inşa edilmiş olan, salgında 112 kişinin hayatını kaybettiği dünyanın bu küçük ülkesi, yaşanan yeni tip koronavirüs salgınında Avrupa’nın en az etkilenen ülkelerinden biri oldu. 

ABD'de yeni konut satışları 13 yılın en yüksek...