15 / 05 / 2024

lüksün tanımı

lüksün tanımı

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Borut Skornsek tarafından kuruldu.

Her detayıyla lüksün elektrikli hali; Mercedes-Benz Maybach EQS SUV

Lüksün elektrikli hali olarak isimlendirilen Mercedes-Benz Maybach EQS SUV'un tanıtımı yapıldı. İşte konuya dair  detaylar...

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Yok böyle bir zam! Bir zamanların en ucuz çorbası da lüks oldu!

Dünya genelinde gıda enflasyonunda 5’inci olan Türkiye’de artık geleneksel damak tatlarımızın da lüks olduğu ortaya çıktı. Bunlardan biri de, kısa bir süre öncesine kadar dar gelirlinin en fazla rağbet ettiği kelle paça. Enflasyonla birlikte bu geleneksel lezzetimizin artık yanına yaklaşmanın mümkün

Öksüz yetim maaşını kimler alabilir? Öksüz yetim yardımı nasıl alınır? Babadan yetim aylığı ne kadar?

Öksüz yetim maaşı gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Öksüz yetim maaşı nasıl alınır, Öksüz yetim maaşına nasıl başvuru yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

lüksün tanımı Haberi

lüksün tanımı

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi. Lüksün ulaşılabilir olmasındaki etkenler arasında teknolojik ilerleme, varlıklardaki genel artış, küreselleşme ve lüks olanaklara internet üzerinden kolay erişim yer alıyor.


“Ulaşılabilir Lüks” araştırmasına göre, lüksün sosyal statü ve maddi zenginlik ile bir tutulduğu günler geçmişte kaldı. Günümüzde, Almanların sadece %11’i, Amerikalıların %21’i ve Çinli tüketicilerin %35’i özellikle yüksek fiyata sahip bir ürünün lüks olarak nitelendirileceğini düşünüyor.


Bireysel refah ve yaşam kalitesi hiç olmadığı kadar önem kazanırken, lüks algısının bireysel ve kültürel farkındalıkları ile de bağlantılı olduğu görülüyor. Dünyanın her yerinde, sağlık ve sağlam sosyal yapılar hayatta arzulanan şeyler listesinin üst...