29 / 04 / 2024

M Murshed Alı Al Arshanı

M Murshed Alı Al Arshanı

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, M.Murshed Alı Al-Arshanı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Sınavsız mülakatsız hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yaşlı ve hasta bakım personeli alımı başladı. Çeşitli şehirler için yaşlı bakım personeli alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanlarda başvuruya ilişkin detay ve şartlar da açıklandı. İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 20 mühendis alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, 18 bilgisayar ve 2 adli bilişim mühendisi olmak üzere toplamda 20 mühendis alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı! 

Özel sektör çalışanları da asgari ücrete yapılacak ara zammı dört gözle bekliyor. Peki özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı?

Bekçi olmak isteyenlere müjde! Bekçi alımları başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Bekçi olmak isteyenlere müjde, alımlar başladı. 2023 yılında bekçi olmak isteyenler hemen başvursun. İşte detaylar!

İkinci el prefabrik ev alınır mı? Prefabrik evlerin bakımı nasıl yapılır?

Prefabrik evlere dair özellikle ikinci ev prefabrik evlere dair bazı ön yargılar vardır. Onlardan biri de ikinci el prefabrik ev alınır mı yoksa alınmaz mı? İşte bu konuda sorulan sorular ve yanıtları!

Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Asgari ücretle ilgili ara zam iddiaları sık sık gündem oluyor. Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

KPSS puanı olanlar müjde! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 100 personel alıyor!

Kamu kurumlarında personel olmak isteyenlere müjde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 100 personel alıyor. İşte detaylar!

Kamu bankaları çalışanlarına müjde! Maaşlarına ne kadar zam yapıldı?

Ziraat, Halk ve Ziraat Katılım bankaları çalışanları için yapılan ekz aman görüşmeleri sonunda, çalışanların maaşlarına yüzde 55 zam yapıldı.

M Murshed Alı Al Arshanı Haberi

M Murshed Alı Al Arshanı

Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, M.Murshed Alı Al-Arshanı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Diar Emlak Medikal Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1 Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...