04 / 05 / 2024

Macaristan Fahri Konsolosu Alparslan Kaya

Macaristan Fahri Konsolosu Alparslan Kaya

İstanbul'un Şişli ya da Beyoğlu'nda yapılması planlanan Macar Enstitüsü'nin 1 yıl içinde açılacağı belirtildi...

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Ruslar artık Türkiye yerine Macaristan’dan konut almak istiyor!

Rusların Avrupa'da emlak alma iştahı tekrar kabardı. RBC gazetesi, Macaristan ve Güney Kıbrıs'tan konut alma isteğinin Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) geride bıraktığını belirtti.

Macaristan’tan yabancıya konut satışı kararı! 500 bin euroya konut alana oturma izni verilecek!

Macaristan hükümeti, 6 yıl önce sonlandırdığı “altın vize” uygulamasını “misafir-yatırımcı vizesi” diye güncelleyerek, tekrar başlatma kararı aldı. Buna göre, 500 bin euroya konut alana oturma izni verilecek.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

Macaristan’dan 10 bin Euro'ya ev sahibi olmak mümkün! 

Macaristan, şimdi de gayrimenkul satışı ile yeniden gündeme geldi. Türkler, Macaristan’ın çeşitli bölgelerinde yer alan köy evlerine ve yazlıklara rağbet gösteriyor. Fiyatları 10 ile 20 bin Euro arasında değişen konutlar vize kolaylığı da sağlıyor...

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Yücel, Oktay Hatırnaz ve Emin Mirat Kan ortaklığında açıldı.

Cengiz İnşaat Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı'nı yapacak! 

Orta Avrupa'yı Hırvatistan üzerinden Adriyatik Denizi'ne bağlayacak olan Krizevci-Koprivnica-Macaristan Sınırı Tren Hattı ihalesini 405 milyon avro bedel ile Cengiz İnşaat kazandı...

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

Polat Holding ilk yurt dışı projesini Macaristan'da yapıyor!

Polat Holding, ilk yurt dışı projesi Duna Pearl'ü Macaristan'da hayata geçiriyor. Proje 60 milyon euro yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Holding Macaristan projesini 3 Ekim'de tanıtacak!

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projesini Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da hayata geçiriyor. Projenin lansmanı 3 Ekim'de yapılacak...

Macaristan Fahri Konsolosu Alparslan Kaya Haberi

Macaristan Fahri Konsolosu Alparslan Kaya
Macaristan Fahri Konsolosu Alparslan Kaya, 10 kişilik Macar heyeti ile İstanbul'un Şişli ya da Beyoğlu bölgelerinde enstitü kurmak için gayrimenkul aramaya başladıklarını belirtti. Alparslan Kaya, Macaristan Enstitüsü'nün kurulması halinde 1 yıl içinde hizmet vermeye başlayacağını...