19 / 05 / 2024

Macit Haldız yeni şirket

Macit Haldız yeni şirket

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, gayrimenkul sektöründe yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Macit Haldız bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Türkiye'nin deprem gerçeği yine değişiyor! Prof. Dr. Tüysüz: Yeni deprem haritası 2025'te açıklanacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni bir deprem haritası için çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti ve büyük olasılıkla yeni haritanın 2025'te ortaya çıkacağını söyledi. Tüysüz, Türkiye'nin deprem riski ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında yeni yıl depremi! Akaryakıt alacaklar şimdi rakamlara bakın! 

Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları için henüz yeni bir zam ya da indirim haberinin gelip gelmediği merak ediliyor. İşte detaylar ve BP, Opet, Shell, Petrol Ofisi, Total 12 Ocak 2023 fiyat listesi...  

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Türkiye konutta cazibesini yitirdi mi?

Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, konut piyasasını değerlendirdi. Haldız, konut piyasasında yaşanan soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Satın alınan evden kiracı ne kadar sürede çıkarılır?

Satın aldığınız evden kiracıyı nasıl çıkartırsınız? Yeni bir ev satın alanlar içerisinde kiracı olması durumda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Kiracılı satın alınan evden kiracılar ne kadar sürede çıkarılabilirler? İşte ayrıntılar...

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Macit Haldız yeni şirket Haberi

Macit Haldız yeni şirket

Haldız İnşaat 1979 yılında Sakarya’da, seksenli yıllarının sonlara doğru Kocaeli’nde ve bugün Türkiye’nin çeşitli noktalarında inşaat faaliyetleri yürütüyor. ​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Haldız Grup çatısı altında enerji, gayrimenkul, otomotiv, sigorta ve medya sektörlerinde faaliyet gösteriyor. ​ 

Macit Haldız tarafından yeni kurulan Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haldız Grup'un Kadıköy'deki Genel Merkezi'nde 12 milyon 821 bin 250 TL sermaye bedeli ile kuruldu. Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin konusu ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak belirtildi. 

Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bostancı Mah.Kurukuyu Sok. A Blok No:26/1 Kadıköy 

Haldız İnşaat'ın devam eden projeleri arasında; Transform Fikirtepe, Tuana Evleri 3. Etap, Bilişim Vadisi Kuluçka...