26 / 07 / 2024

maçka köprü

maçka köprü

Maçka Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ertuğrul Genç, Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden Atatürk Caddesi'ne uzanan yeni bir köprüyü vatandaşın hizmetine açmaya hazırlandıklarını söyledi.

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan 24 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunulacak. Taşınmazlar Ardıçlıyayla, Barışlı, Coşandere, Hamsiköy, Kaynarca, Köprüyanı mahallelerinde yer alıyor. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü bayramda dahi zarar etti! Geçmeyen araçlar için Hazine kasasından kaç TL çıktı?

1915 Çanakkale Köprüsü, milyonlarca araç sürücüsünün yolculuğa çıktığı bayram günlerinde dahi zarar etti. Çanakkale Köprüsü'nden Kurban Bayramı’nda kaç araç geçti? Hazine ne kadar zarar etti? İşte detaylar...

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe Zorlu Center'daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti. 

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Artvin Borçka'da bazı köylerin köprü ihtiyacı TBMM'de!

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajı başladı!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajına başlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışma halatı montajı başladı!

Çanakkale Boğazı'nda inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçici çalışma halatı montajı çalışmaları başladı...

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Maçka Parkı'ndaki 199 ağaç söküldü!

Çalışmaları başlayan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tüneli için Maçka Parkı’ndaki 199 ağaç yerinden söküldü.

maçka köprü Haberi

maçka köprü


Maçka Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ertuğrul Genç, Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden Atatürk Caddesi'ne uzanan yeni bir köprüyü vatandaşın hizmetine açmaya hazırlandıklarını söyledi. 


Maçka'da olan tarihi köprüyü tescil ettirerek aslına uygun şekilde restore ettiren Maçka Belediyesi, vatandaşın ulaşımını kolaylaştırabilmek için Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nden Atatürk Caddesi'ne uzanan yeni bir köprüyü vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. 


Başkan Ertuğrul Genç, projeyle yakından ilgilenirken, "Köprünün kulelerinin inşası tamamlandı. Montajına sayılı gün kalan köprü, Maçka halkına ve Ömer Burhanoğlu Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne gelen hastalara büyük rahatlık sağlayacak. Maçka'ya yeni bir köprü yapılıyor olması Maçkalıların takdirini topluyor. Maçkalılar her şeyin en iyisine layıktır" dedi. 


Karadeniz'den Güne...